_AJAX_
Јебем ти мајку у пичку, немој да ми се обраћаш тако
Dosta više, pička vam materina!
Gledao sam Drive (2011)
iz više uglova:
Sa ženom, sa taštom, njenom majkom, njenim ocem, sinom od tog oca itd.
A nakon tog filma, svom najnovijem sinu sam dao ime Drive.
Bunili su se u Opštini, kakvo je to ime, kažu. Jel ti to Godfather rekao?
Rekoh, nema veze, ne mora Drive, može Drajv.
Jebo te Drajv, reče mi naposletku, i upisa ćirilicom.
gospodo molim vas bez svadje..gledao sam taj drive, film je sranje to sam rekao i pre neki dan ovde i evo moram da kazem ponovo..jel moze neko da preporuci neki film a da nije wolf of wall street ili tako neki holivudski hit za koga svi znaju.treba mi neki triler ili krimi
I mene je drive smorio. Odgledah malopre doni darka i sta znam, mozda nisam u radpolozenju ali nimalo mi nije legao film, cak me i smorio, e sad ne verujem da ima dzabe tako visoku ocenu tako da mozda je i do mene.
Sutra u 13:05 na RTS-u 2 doterana, remasterovana ,,Leptirica'', obavezna lektira.
Е јебем ти, имам испит у 3...
Zajeb, ipak je u ponedeljak.
gospodo molim vas bez svadje..gledao sam taj drive, film je sranje to sam rekao i pre neki dan ovde i evo moram da kazem ponovo..jel moze neko da preporuci neki film a da nije wolf of wall street ili tako neki holivudski hit za koga svi znaju.treba mi neki triler ili krimi
Odgledah malopre doni darka i sta znam, mozda nisam u radpolozenju ali nimalo mi nije legao film, cak me i smorio, e sad ne verujem da ima dzabe tako visoku ocenu tako da mozda je i do mene.
Doni Darko je priča o alternativnoj stvarnosti koja sa sobom nosi čitav mali univerzum pojava i pojmova koje treba znati kako bi se u potpunosti razumeo film, tj. priča. Bez poznavanja svega ovoga opet može da prođe kao solidna tinejdž neshvaćen-sam priča, te su svi na dobitku.
Pa pogledao sam posle filma malo na netu o tim objasnjenjima a i nisam uopste ocekivao da je o tome film niti sam imao pojma o cemu se radi i onda celo vreme ocekujem neki veci zaplet i neko desavanje a ono kurac. Mada kazu da je i reditelj rekao da kao svako na svoj nacin moze da tumaci. A cini mi se da sam gledao director cut verziju i tu je kao vise objasnjeno nego u obicnoj.
Gledao juče Djevojčica koja se igrala vatrom, drugi dio trilogije Stiga Lašona, švedski film. U poređenju sa onim američkim prvim dijelom (pošto postoji i švedski) Danijel Krejg mi je bolji kao Blomkvist. Sve je bilo realno do trenutka na kraju SPOJLER kada rane Lizbet tri puta i zakopaju je u dva metra duboku jamu a onda ona tako izranjavana ujutro prokopa put do gore i izađe. Ostalo je do jaja.
Doni Darko je priča o alternativnoj stvarnosti koja sa sobom nosi čitav mali univerzum pojava i pojmova koje treba znati kako bi se u potpunosti razumeo film, tj. priča.
Jbg, poput Miloša, gledao sam onako, bez predznanja i bilo je ono u fazonu "ovo završi, ŠKK sad bre".
Denisx ne gledaj rimejk pushera ni u ludilu!!! taj rimejk je kao neka gej ili teenage verzija pushera..dodao bih jos i hipster verzija..znaci sranje neopevano, cista blamaza od filma
Denisx ne gledaj rimejk pushera ni u ludilu!!! taj rimejk je kao neka gej ili teenage verzija pushera..dodao bih jos i hipster verzija..znaci sranje neopevano, cista blamaza od filma
Mada kazu da je i reditelj rekao da kao svako na svoj nacin moze da tumaci. A cini mi se da sam gledao director cut verziju i tu je kao vise objasnjeno nego u obicnoj.
Pa upravo zbog višestrukih (čitaj: nema pogrešnih) tumačenja je i odličan film, plus je u toj Director's Cut verziji pojasnio dosta toga što većini nije bilo jasno.
Jbg, poput Miloša, gledao sam onako, bez predznanja i bilo je ono u fazonu "ovo završi, ŠKK sad bre".
Ma bez predznanja je mnogo bolji doživljaj zbog praktično neprestane mističnosti, još ako si mlađi - do jaja :D
Naravno, Head over Heels scena je nenadjebiva, sa značenjem ili bez njega.
Jel' može neko da preporuči kvalitetnu i inteligentnu komediju, da nije baš nešto tipično američki tipa preterana mimika + bacam midžete + trivijalnosti + neki đembeli idiot u filmu? Hvala.
Jel' može neko da preporuči kvalitetnu i inteligentnu komediju, da nije baš nešto tipično američki tipa preterana mimika + bacam midžete + trivijalnosti + neki đembeli idiot u filmu? Hvala.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koga boli kurac šta si ti čekao?
Јебем ти мајку у пичку, немој да ми се обраћаш тако
Dosta više, pička vam materina!
Gledao sam Drive (2011)
iz više uglova:
Sa ženom, sa taštom, njenom majkom, njenim ocem, sinom od tog oca itd.
A nakon tog filma, svom najnovijem sinu sam dao ime Drive.
Bunili su se u Opštini, kakvo je to ime, kažu. Jel ti to Godfather rekao?
Rekoh, nema veze, ne mora Drive, može Drajv.
Jebo te Drajv, reče mi naposletku, i upisa ćirilicom.
Čestitam.
I mene je drive smorio. Odgledah malopre doni darka i sta znam, mozda nisam u radpolozenju ali nimalo mi nije legao film, cak me i smorio, e sad ne verujem da ima dzabe tako visoku ocenu tako da mozda je i do mene.
Sutra u 13:05 na RTS-u 2 doterana, remasterovana ,,Leptirica'', obavezna lektira.
Zajeb, ipak je u ponedeljak.
http://www.imdb.com/title/tt0117407/
Ima tri dela ukupno.
Doni Darko je priča o alternativnoj stvarnosti koja sa sobom nosi čitav mali univerzum pojava i pojmova koje treba znati kako bi se u potpunosti razumeo film, tj. priča. Bez poznavanja svega ovoga opet može da prođe kao solidna tinejdž neshvaćen-sam priča, te su svi na dobitku.
Pa pogledao sam posle filma malo na netu o tim objasnjenjima a i nisam uopste ocekivao da je o tome film niti sam imao pojma o cemu se radi i onda celo vreme ocekujem neki veci zaplet i neko desavanje a ono kurac. Mada kazu da je i reditelj rekao da kao svako na svoj nacin moze da tumaci. A cini mi se da sam gledao director cut verziju i tu je kao vise objasnjeno nego u obicnoj.
Gledao juče Djevojčica koja se igrala vatrom, drugi dio trilogije Stiga Lašona, švedski film. U poređenju sa onim američkim prvim dijelom (pošto postoji i švedski) Danijel Krejg mi je bolji kao Blomkvist. Sve je bilo realno do trenutka na kraju SPOJLER kada rane Lizbet tri puta i zakopaju je u dva metra duboku jamu a onda ona tako izranjavana ujutro prokopa put do gore i izađe. Ostalo je do jaja.
Preporuka.
Ovaj pusher vrijedi pogledati. Kultni danski film, britanci su snimili rimejk nisam ga još stigo pogledati.
Taj fazon.
Nego, gledao sam noćas ovaj http://www.imdb.com/title/tt1334260/, sjeb'o me film baš, skroz sam se izbedačio.
Pa upravo zbog višestrukih (čitaj: nema pogrešnih) tumačenja je i odličan film, plus je u toj Director's Cut verziji pojasnio dosta toga što većini nije bilo jasno.
Ma bez predznanja je mnogo bolji doživljaj zbog praktično neprestane mističnosti, još ako si mlađi - do jaja :D
Naravno, Head over Heels scena je nenadjebiva, sa značenjem ili bez njega.
Ima tri dela ukupno.
Isti režiser je režirao i Drive, btw.
Dajte neki film da se napalim ocu da budem mafijas droga kurve i to
Ja uvijek predložim Ichi the killer kad god mogu. Svi ti japasnki su surealni što bi rekao ol i uz to su puni jakuza i rava.
Mange ne gledam.
Луксе, ај наведи један такав, свегати :)
Neko je vise puta stavljao a ja stalno podrzavam http://www.imdb.com/title/tt1692486/?ref_=nv_sr_1