Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koga boli kurac šta si ti čekao?
Јебем ти мајку у пичку, немој да ми се обраћаш тако
Dosta više, pička vam materina!
Gledao sam Drive (2011)
iz više uglova:
Sa ženom, sa taštom, njenom majkom, njenim ocem, sinom od tog oca itd.
A nakon tog filma, svom najnovijem sinu sam dao ime Drive.
Bunili su se u Opštini, kakvo je to ime, kažu. Jel ti to Godfather rekao?
Rekoh, nema veze, ne mora Drive, može Drajv.
Jebo te Drajv, reče mi naposletku, i upisa ćirilicom.
Čestitam.
gospodo molim vas bez svadje..gledao sam taj drive, film je sranje to sam rekao i pre neki dan ovde i evo moram da kazem ponovo..jel moze neko da preporuci neki film a da nije wolf of wall street ili tako neki holivudski hit za koga svi znaju.treba mi neki triler ili krimi
I mene je drive smorio. Odgledah malopre doni darka i sta znam, mozda nisam u radpolozenju ali nimalo mi nije legao film, cak me i smorio, e sad ne verujem da ima dzabe tako visoku ocenu tako da mozda je i do mene.
Sutra u 13:05 na RTS-u 2 doterana, remasterovana ,,Leptirica'', obavezna lektira.
Zajeb, ipak je u ponedeljak.
http://www.imdb.com/title/tt0117407/
Ima tri dela ukupno.
Doni Darko je priča o alternativnoj stvarnosti koja sa sobom nosi čitav mali univerzum pojava i pojmova koje treba znati kako bi se u potpunosti razumeo film, tj. priča. Bez poznavanja svega ovoga opet može da prođe kao solidna tinejdž neshvaćen-sam priča, te su svi na dobitku.
Pa pogledao sam posle filma malo na netu o tim objasnjenjima a i nisam uopste ocekivao da je o tome film niti sam imao pojma o cemu se radi i onda celo vreme ocekujem neki veci zaplet i neko desavanje a ono kurac. Mada kazu da je i reditelj rekao da kao svako na svoj nacin moze da tumaci. A cini mi se da sam gledao director cut verziju i tu je kao vise objasnjeno nego u obicnoj.
Gledao juče Djevojčica koja se igrala vatrom, drugi dio trilogije Stiga Lašona, švedski film. U poređenju sa onim američkim prvim dijelom (pošto postoji i švedski) Danijel Krejg mi je bolji kao Blomkvist. Sve je bilo realno do trenutka na kraju SPOJLER kada rane Lizbet tri puta i zakopaju je u dva metra duboku jamu a onda ona tako izranjavana ujutro prokopa put do gore i izađe. Ostalo je do jaja.
Preporuka.
Ovaj pusher vrijedi pogledati. Kultni danski film, britanci su snimili rimejk nisam ga još stigo pogledati.
Jbg, poput Miloša, gledao sam onako, bez predznanja i bilo je ono u fazonu "ovo završi, ŠKK sad bre".
Denisx ne gledaj rimejk pushera ni u ludilu!!! taj rimejk je kao neka gej ili teenage verzija pushera..dodao bih jos i hipster verzija..znaci sranje neopevano, cista blamaza od filma
Taj fazon.
Nego, gledao sam noćas ovaj http://www.imdb.com/title/tt1334260/, sjeb'o me film baš, skroz sam se izbedačio.
Pa upravo zbog višestrukih (čitaj: nema pogrešnih) tumačenja je i odličan film, plus je u toj Director's Cut verziji pojasnio dosta toga što većini nije bilo jasno.
Ma bez predznanja je mnogo bolji doživljaj zbog praktično neprestane mističnosti, još ako si mlađi - do jaja :D
Naravno, Head over Heels scena je nenadjebiva, sa značenjem ili bez njega.
Ima tri dela ukupno.
Isti režiser je režirao i Drive, btw.
Jel' može neko da preporuči kvalitetnu i inteligentnu komediju, da nije baš nešto tipično američki tipa preterana mimika + bacam midžete + trivijalnosti + neki đembeli idiot u filmu? Hvala.
Dajte neki film da se napalim ocu da budem mafijas droga kurve i to
Ja uvijek predložim Ichi the killer kad god mogu. Svi ti japasnki su surealni što bi rekao ol i uz to su puni jakuza i rava.
Mange ne gledam.
Луксе, ај наведи један такав, свегати :)
Neko je vise puta stavljao a ja stalno podrzavam http://www.imdb.com/title/tt1692486/?ref_=nv_sr_1