Чуо сам да је овај филм једини који истински приказује однос амера према индијанцима, да је чак био и забрањиван и тако нешто. А и онда вероватно пропраћен негативном медијском критиком.
Čitam sad po nekim komentarima, neki vele dosada film, ovo-ono. Verovatno su to isti koji svršavaju na galvanske grčeve Bena Stilera, ali opet da pitam: je li komendija u stilu tipa Vudi Alen ili vot? Sad skidam The Best Offer, ali se malo lomim i ka ovom :/
Reziser Polanski, 4 glumca a vidis koju su ,snimljeno u jednoj sobi, na osnovu pozorisne predstave ,ako ocekujes da ces umirati od smeha -neces ,to ne moze da ti pruzi ni jedan film,ali fino je snimljeno ,vredi pogledati ,mozes izdvojiti tih 80min ,ja sam najvise gledao zbog Volca koji je genijalan .
Dajte neku triler-dramu, a može i triler-misterija...
Или можда нешто типа Лет изнад кукавичијег гнијезда...
Je l' gledao ko "Pun mesec nad Beogradom"? Zapao mi za oko, hocu da ga pogledam, al' reko da vidim da li vredi gledati...
Romario, ovo mi na prvu pada na pamet, možeš pogledati The Best Offer, Elite Squad ili Headhunters, ako već nisi.
Headhuntersa sam već gledao, ostala dva nisam, fala u svakom slučaju
The Best Offer onda uzmi, ne verujem da će te razočarati.
NIKO ??
http://www.imdb.com/title/tt0066390/
Чуо сам да је овај филм једини који истински приказује однос амера према индијанцима, да је чак био и забрањиван и тако нешто. А и онда вероватно пропраћен негативном медијском критиком.
Shvaticu to kao "Ne"...
Само да потврдим, "The Great Beauty" ЈЕБЕ.
И "Sinister" је одличан хорор.
jao, kristof volc
skidam :D
ја га качио 5 пута јебогати.
он је откинуо улогу.
sjajno :D
Čitam sad po nekim komentarima, neki vele dosada film, ovo-ono. Verovatno su to isti koji svršavaju na galvanske grčeve Bena Stilera, ali opet da pitam: je li komendija u stilu tipa Vudi Alen ili vot? Sad skidam The Best Offer, ali se malo lomim i ka ovom :/
porediš kristofa volca i bena stilera?
Ne bre, nego kapiram da ti što kritikuju, vole Stilera/Sendlera, pa zato kritikuju. Ali opet pitam u kom je fazonu komedija, čisto neki hint.
post sam obrisao jer sam skontao da je film rađen po predstavi.
Reziser Polanski, 4 glumca a vidis koju su ,snimljeno u jednoj sobi, na osnovu pozorisne predstave ,ako ocekujes da ces umirati od smeha -neces ,to ne moze da ti pruzi ni jedan film,ali fino je snimljeno ,vredi pogledati ,mozes izdvojiti tih 80min ,ja sam najvise gledao zbog Volca koji je genijalan .
aha, izvin' grofe, zbunih se :D
Prijatna je komedija,s vakako da ima dosta smešnih scena