Dakle, filmovi

1. Mystic River. Dobar film. Sive i crne, oštre slike preovladavaju. Šon Pen, Tim Robins i svi ostali odlično odglumili. Priča slojevita, dobra, nije neki stereotipan film. Čitao sam dosta preporuka da je ovo ne znam kakav majndfak od filma... - Bič pliz. Negde na pola gledanja sam pretpostavio kraj. Samo moram naći i prebiti one koji su mi obećavali neki majndfak pa da budem potpuno načisto sa ovim filmom. Dobar film, vredi pogledati, ne možeš biti ravnodušan. 8.5/10.

2. Vratio se iz bioskopa i opet je ojebao Vuk. DIKAPRIO OSKAR

3. ја само да напоменем да још једно понављање улвера с вол стрита доводи до готово потпуног истребљења велоцирапторса с планете. разумели смо да је филм вредан времена. баталите да убијате више мале мале мawe тек излегле велоцирапторсе, па де ће вам душа људи више, аман

4. Upravo odgledao Prisoners. Sutra ću da ispišem mišljenje o njemu, svakako jeste za gledanje.

5. mistik river--------------------------------------sranje

6. Meni je Mistik mnogo jak film i baš ga gotivim, mada 'bem li ga, kako kome legne.

7. Мени Присонерс смор.

8. Je l gledao ko Vukovi s Vol strita, geakav je?

9. Vukovi s Vol strita? Iko?

10. Prisoners mi nije loš. Nije mi nešto što bih gledao više puta, a nije nešto baš preterano dobar. Ne mogu da kažem da je sranje. Vukovi sa Vol Strita je jako dobar film. Nije ništa više od toga. Ni manje. Daleko od legendarnog nekog vrha od filma, ali daleko je i od sranja. Trebalo bi ga odgledati svakako.

11. Je l gledao ko Vukovi s Vol strita, geakav je?

Vukovi s Vol strita? Iko?

Гледо ја, много много много много добар филм, бар се мени екстра свидео. Једино што траје три сата, бем ми матер мегаломанску, ал одличан је.

ЕДИТ Пушите ми курац, нисам пратио тему. лололол
    ЕДИТ 2 Погледајте обавезно вука с вол стрита, много добар филм

12. Je l gledao Joško?

13. Ко мисли да је Хју Џекмен курчина од глумца нека дигне два прста.

14. Чоек оће да помогне упадне у вашу злу вукајлијашку замку проклети да сте.

Ко мисли да је Хју Џекмен курчина од глумца нека дигне два прста.

То онај курац вулверин? Курац је, не знам ни шта уопште он глуми, само се шета и показује мишиће и зулуфе и пизде материне.

15. Само због њега сам у старту мислио да је Присонерс срање, онда и због оне сиве, досадне атмосфере. Ал није баш срање, за нијансу је изнад тога.

16. Vuk sa Vol Strita odličan, opravdao očekivanja.

17. Јебо вас Вук Драшковић са Менхетна, саћу да одгледам и посерем се најстрашније по њему овде.

18. Свиђа ми се.

19. Samo 7-8 pohvalnih recenzija o Vuku sa Vol Strita po strani? Onda i nije neki film...

20. Riddick http://www.imdb.com/title/tt1411250/

Zasluženo ocjena 1. Prejeftini specijalni efekti, priča hiljadu puta viđena, na momente seljačka do bola, kako samo imaju obraza ovakve stvari da snimaju?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.