Dakle, filmovi

1. дебели пацов
    http://www.imdb.com/title/tt1450321/

Ko nije neka uzme da gleda, jebe.

Šta te je tačno oduševilo?

2. Filt je imao potencijala, ali ga nisu realizovali. Da Mekavoj nije sabio ulogu bio bi fazon 4.5-5/10, ovako možda 6/10.

3. Je l' gledao neko Robokapa, je l' vredno gledanja? Nešto mi se ide u bioskop.

4. Nisu nešto pohvalne kritike za Robokapa. Izgleda ga valja pogledat samo zbog akcionih scena.

5. Ja bih ovu sliku i svako pominjanje Oskara proglasio spemom. Otvorite temu za tu dodjelu nagrada, posto vam je očigledno zanimljivija od filmova

6. Nisu nešto pohvalne kritike za Robokapa. Izgleda ga valja pogledat samo zbog akcionih scena.

Mhm, sad vidim ocenu, nego gledam kritike, kažu da ne treba porediti sa originalom pošto se bitno razlikuje (zato je navodno i pokupio negativne kritike), i da je mnogo zrelije i sasvim solidno odrađeno.
    Ne znam, baš mi nije toliko da puknem 400 dinči, a da se sve svede na neku katastrofu tipa Bejovih Transformersa.

Ja bih ovu sliku i svako pominjanje Oskara proglasio spemom. Otvorite temu za tu dodjelu nagrada, posto vam je očigledno zanimljivija od filmova

+1

7. http://www.imdb.com/title/tt1504320/?ref_=nv_sr_1
    Tek pre neki dan pogledah ovu filmčinu. Kolin Firt i Džefri Raš pokidali sa glumom. Gotivan film, vrištao sam od smeha na onu scenu kad viče bagr bagr fak fak bagr šit bagr!

8. Na FDU prikazuju sve filmove Festa za džabe. Ko može neka dođe.

9. Evo rasporeda:
    Срeдa 05.3.2014.
    10,00: ВРAЋAЊE (СAД, 92 мин) ГOСТ: рeд. Chris Eska
    12,00: БAНКЛEДИ (Нeмaчкa, 118 мин)
    ГOСТ: глумицa Nadeshda Brennicke
    14,00: СOБA СA КЛAВИРOМ (Мaкeдoнијa, Србијa, Слoвeнијa, 103 мин) ГOСТИ: рeд. Игoр Ивaнoв Изи, прoд. Тoни Сaлкoвкси
    Чeтвртaк 06.3.2014.
    10,00: ХOЋУ И ЈA (Русијa, 85мин)
    12,00: КAД СE НOЋ СПУСТИ НA БУКУРEШТ (Румунијa, Фрaнцускa, 89 мин)
    14,00: OДЛAЗAК НA ПЛAЖУ (Aустријa, 112 мин) ГOСТИ: рeд. Caspar Pfaundler, prod. Peter Roehsler
    Пeтaк 07.3.2014.
    10,00: ДИВЉA ПAТКA (Грчкa, 80 мин) ГOСТ: рeд. Yaннис Сaкaридис
    12,00: РAЗРEДНИ НEПРИЈAТEЉ (Слoвeнијa, 112 мин) ГOСТ: рeд. Рoк Бичeк
    14,00: МEЛAСA (Кубa, Фрaнцускa, Пaнaмa, 80 мин)
    Субoтa 08.3.2014.
    10,00: ВИТЛEЈEМ (Изрaeл, Нeмaчкa, Бeлгијa, 100 мин)
    12,00: ВAШ СAМ (Нoрвeшкa, 96 мин) ГOСТ: рeд. Iram Haq
    14,00:НOВИ СВEТ (Хoлaндијa, 85 мин)ГOСТ: сцeнaристa Rogier de Blok
    Нeдeљa 09.3.2014.
    10,00: У ЦВAТУ (Грузијa, Нeмaчкa, Фрaнцускa, 102 мин)
    12,00: OСЛOБOДИТИ СE (Русијa, 85 мин) ГOСТ: глумицa Vilma Kutavichute
    14,00: МAМУЛA (Србијa, 88 мин) ГOСТИ: рeд. Милaн Тoдoрoвић, глумицa Natalie Burn, eкипa филмa

10. http://www.imdb.com/title/tt1504320/?ref_=nv_sr_1
    Tek pre neki dan pogledah ovu filmčinu. Kolin Firt i Džefri Raš pokidali sa glumom.

Kad skontas da je Kolin ovdje dobio oskara, a ne DiKaprio i da Inception nije mogao dobiti nagradu za najbolji scenario pored ovog filma skontas da je akademija u kurcu.
    Prosjecan film, barem što se mene tice, i popularan je jedino što se radi o kraljevskoj porodici. Da je kojim slucajem umjesto kralja bio neki viljuškarista iz Mancestera kurac bi on vidio nominacije, a kamoli oskara.

11. e a sta vas je toliko impresioniralo u vezi inceptiona? gluma? scenario? vizionarska poruka koje delo nosi, kao i svako ostalo delo holivuda?

EDIT:

дебели пацов
    http://www.imdb.com/title/tt1450321/
    Ko nije neka uzme da gleda, jebe.

Da, sta te je tacno odusevilo? Da l pojava onih monstruma ili britanski humor?
    Film sam ugasio na pola, pre pre predosadno. Ocena 2/10 jedina scena koja nešto vredi jeste kad slepca nakljuka ekserima, pa počne sandstorm.

12. kako mozes komentarisati film koji nisi odgledao?

13. kako mozes komentarisati film koji nisi odgledao?

nemam vremena da objašnjavam nešto nekom tamo nubu

14. nemam vremena da objašnjavam nešto nekom tamo nubu

os ti nadjem?
    taman odgledas film sa njim do kraja

15. nađi me u gradu, gledaćemo film zajedno

16. kad sam već ovde, ima li neka dobra sajko, komedi, akcija? 2013. 2014.