Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
insepsn najbolji film ikada
jebo vas insepšn u usta vam srao
Ja odgledao.
Vise sam ns strani ovih koji prehvaljuju film, od ovih koji kazu da je sranje.
Ima realnu ocenu na imdb-u.
Mislim cak i da je za dva gledanja jer mislim da mi promaklo nesto maaalo.
--------SPOJLER-------------
Ono kada prica o svojoj konkurenciji sa pocetka negde, posle mi se ucinilo da u sustini proca o sebi.
Za onu ribu je rekao da je nimfomanka a ustvari je on jebac totalni.
Za onog da ima mali kurac, ispostavi se da on ima (sa onom na fotokopiru)
Za onoga da je gej a on trandza.
Za onog sto ga zena vara sa njim, sto se ubio pandur a njegova se hefta sa crnjom.
zaboravio sam sta je jos bilo.....
mozda je film i imao neku nazovi "dublju misao" al mislim da mi je promakla.
Zato mislim da je za 2 gledanja.
Sve u svemu, seru i ovi sto ga hvale a i ovi sto kenjaju o njemu.
insepsn najbolji film ikada
Ne postoji najbolji film ikada. Zvucis ko senzacionalan naslov u kuriru, samo ti fale uzvicnici
Ko nije gledao ovu rokačinu neka se pripremi; spreman je i drugi deo.
http://www.imdb.com/title/tt1899353/?ref_=tt_rec_tt
prihvatite da je holivud napravio takvo remek delo ,jebali vas iranski i ostali kurac filmovi koje je gledalo do 5000 ljudi i to je sad satro dobar film kurac moj vi ste poznavaoci zato sto ne gledate glupi holivud vec iranske kurcine
post nije upucen nikome direktno
samo kažem da ste smorili, šta si se oznojio
ma de sam se oznojio ,mada tek sad vidim koliko sam puta pomenuo kurac,sta ces kad mi je kurac stalno u glavi
Ko oće dobru akciju u zgradi, nek zajebe onaj mfrdov predlog. Dreda gledajte.
Kakav Dred, onaj film je duplo bolji.
Brate, jes gleo dreda?
Судију Дреда?
Da
The Raid Redemption je preĆerao s kung fuom, a a mogao je bit solidan film da JEBENI AZIJAT KOJI JE POLICAJAC KORISTI BILO KAKVO ORUŽJE UMJESTO RUKA USTA MU SE JEBEM. Mada stvarno je dobar ako hoćeš da zamišljaš kako opet imaš 15 godina.
http://www.imdb.com/title/tt1343727/
Jebem ti kung fu kad ima baruta.
Stvarno preterujete s dizanjem u nebesa famoznog Insepšna a i Dikarlija s njim. Ja se evo iskreno ne sećam nijedne bitne scene a da se može nazvati kultnom ili štaveć, bar upečatljivom a da me jebeš, ne sećam se ni glumačke postave iako sam gledeao taj film pre godinu dana, možda i malo jače. Jebemumater, Džumandži sam gledao poslednji put pre 15 godina kapiram, jednom samo, a pamtim većinu scena i glumačku postavu. Ne znam što sam ovo napisao, nije ni bitno lel.
Filth mi nije ispunio očekivanja, jebiga, nadao sam se ipak više nekom old vejv of britiš humor,a dobio nekakvu dramicu o životnoj filozofiji nekog englsekog policajčića u usponu. Šta više, film mi je većinom bio dosadan.
http://www.imdb.com/title/tt0469021/?ref_=nm_flmg_act_4 Ponovo vam preporučujem, Kugan mag.
Ukusi su različiti, mislim da je Rejd bolje snimljen od Dreda i to je to.
dobar je ovaj novi Dred, namunjen efektnom akcijom, sat i po zabave kolko već, nema palamuda. Dred jebe.
Gledaj opet svaki put je bolji ,tek negde 4-5. put film ce biti jasan ,ali maksimum jednom u tri meseca,mada opet zavisi kako kome koji film lezi inace i od mene predlog za alana partridza
KAD LEO ZAVRTI CIGRICU DA LI JE SAN ILI PAK JAVA? DA LI JE TO NJEGOV TOTEM ILI PRSTEN KAO STO NEKI MISLE? KOJA JE VASA TEORIJA UDELITE!
I mislim da je to jedini film u kojem je 3D iskorišten na pravi način. Za one drogaške tripove.