Dakle, filmovi

1. ma gde bre, sigurno je teska idiotarija, ali jebiga, verovatno je toliko glup da je dobar

2. ја сам гледао прва два само зато што коље шиптаре

3. коментар у расни стилу

4. http://www.imdb.com/title/tt0277027/?ref_=fn_al_tt_1

I am Sam

Како човек глуми, јеботе.
    Pfeiffer на моменте јако добра, на моменте не толико убедљива. Али Пен, јеботе. Човек јебе. Филмчина. Дефинитивно.
    Свака препорука.

5. Rajo, bog te jebo, počeo si tako mlad da apofisuješ. Naravno, ovaj prvi nisam gledao, drugi bio skoro na HRT-u čini mi se, pa sam uhvaio fragmente.

Inače, juče na Dnevniku najavljuju premijeru filma Birdman na FEST-u, a već ima YIFY 720p na Bayu. Hvala piratima, večeras se to gleda.

6. Маркo
    ја сам гледао прва два само зато што коље шиптаре

Pa i ja sam. I to me mama terala, pošto ona gotivi Lijama samo zbog toga. lolo

7. ovaj prvi nisam gledao, drugi bio skoro na HRT-u čini mi se, pa sam uhvaio fragmente.

dopašće ti se prvi 101% uf SAMO RAD

8. Reme, najbolja Penova uloga ikada. I naravno, tada još malena Dakota Fanning objasnila glumu, kruj te ranio. Dijete prebilo šakama ljutim.

9. Sutra puštaju Isterivača đavola, imali iko da mu je taj film iole strašan?

10. celtic
    Reme, najbolja Penova uloga ikada. I naravno, tada još malena Dakota Fanning objasnila glumu, kruj te ranio. Dijete prebilo šakama ljutim.

najbolja Penova uloga ikada

najbolja

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

11. Provirone, steroidu nijedan, meni jeste najbolja uloga. Što se čudiš, valjda imam pravo na svoje mišljenje i kada nisam u pravu ;-)

12. Provirone, steroidu nijedan, meni jeste najbolja uloga. Što se čudiš, valjda imam pravo na svoje mišljenje i kada nisam u pravu ;-)

Nije najbolja uloga po mom mišljenju, ali je to jedan od onih filmova koje glumac tako izvuče svojom glumom da od prosečne polupatetične/patetične priče, postane vrhunsko ostvarenje.

13. Seltiče, Pen je u Mističnoj reci pokazao da je poslednji američki mačo (sad su tu ulogu preuzeli internacionalni glumci) u Holivudu i ti veliš da mu je full retard uloga najbolja u karijeri. Vređaš čoveka koji je Madonu u braku ubijao od batina. :D

Elem, stvarno je posle smrti Sejmora Hofmana ostalo malo pravih glumaca baš iz Amerike. Vidiš i sam da im lagano Mikelsen, Bardem, Valc, Del Toro i ostali anuliraju metroseksualizam a la Di Kaprio.

Trenutno se na prste sakate šake mogu nabrojati američki glumci bolji od navedenih internacionalaca. Čak sam izostavio britanske glumce koji tek tuku Amere po glumačkim sposobnostima.

14. Reme, ne kažem ja da je loše odglumio, čak naprotiv, ali je prosto greh da lobanja poput Pena bude zapamćena po ulozi idiota. Ok, glumio je pedera i uzeo Oskara, ali njegove prave uloge su nešto u fazonu lika koji tuče ženu svoju. Trošiti taj kapacitet na soft uloge je kao staviti Mesija da igra CM.

15. Pen je genije i zbog javnih izjava. A i car je isao tamo negde u afriku da pomaze. Ima neka prica da je Brando poslao Pena po dzemper da donese Kusturici lolo.

U 21 gram je takodje ojebao. Tj tamo su svi, i Sarllot i Naomi i Benisijo.
    A u dead man walking, pa ja nisam video bolji profil ubice.

16. U tom filmu je njegova gluma izvukla film. Nisam rekao da neđe druđe nije glumio dobro. A ti, jbg, Mističnu rijeku, odmah me udaraš teškom artiljerijom ;-)

17. Matori, čovek je pokazao kakav je all round igrač.
    Ojebao je da se ne lažemo.
    I baš zbog toga je karakteristična uloga, jebiga, treba odglumiti idiota.
    Jbt, ne možeš pljuvati ulogu jer čovek glumi idiota, i to vanserijski, kakvo kurčevo trošenje kapaciteta.

Pazi, to je kao da kažeš da je šteta Henksa pamtiti i po Forrest Gump-u pored Catch me if you can, Zelene milje, Saving Private Ryan. Jebiga, ne ide.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.