Dakle, filmovi

1. Preporucujem da se pogleda "U kuci" od Ozona, svima onima koji vole knjizevnost, provokaciju, koje interesuje proces stvaranja umetnickog dela, umetnicki film o umetnosti i umetniku :D Znaci, ocekivati neocekivano i kompleksno. :D I dobar humor, naravno, plus dobra gluma. Preporucujem i making of, iako te stvari nikad ne gledam, ovo je urnebesno.
    http://www.imdb.com/title/tt1964624/

2. To samo ako ti Valdemar odgleda.

3. Ne znam ko je to... U svakom slucaju, preporucila bih film svima, zanimljiv je. :) Je li neko gledao ovaj film Soul kitchen ? Deluje mi interesantno :)

4. Rajo, što toliko hipsterišeš u mlade dane?

5. hvališ ili kudiš?

ideš li na fest?

6. Sve po malo.

Ne idem na FEST, nisam u Beogradu, a i klaustrofobičan sam pomalo.

7. Prove, jesi li klaustrofobičan kad si u Beogradu, ili su to dvije nepovezane stvari ;-)

8. Nepovezano potpuno. Najviše mrzim krcate projekcije. Lepše je nekako kad imaš utisak intime dok gledaš film na velikom platnu. :)

9. prolivone, daj neki dobar film na fazon
    y tu mama tambien
    the dreamers
    the piano teacher

10. Kakav je American Hustle? Pustih da se skida, tek sad vidim 10 nominacija imao, a 0 Oskara osvojio? ._O

11. Solidan. Dobra glumačka postava, solidan scenario, zanimljiva priča.

76/100

12. 'Нако, нит' изгубљена, нит' квалитетно проведена два сата. Бејл је добар, остали су премекани.

13. Vredi li gledati izgubljene u prevodu?

14. Zanimljiv film, dobra ideja (bas dobra) i sve u svemu nije lose odradjen.
    http://m.imdb.com/title/tt1706620/

15. Oblače, gledaj kad budeš raspoložen za veeeoma sporu dramu. I ako voliš Skarlet mnogo.
    Inače onako, šta znam, može da se pogleda, a nećeš izgubiti i da propustiš ič

16. oblakmatori
    Vredi li gledati izgubljene u prevodu?

вриједи, само не може нигдје да се скине добар превод

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.