Dakle, filmovi

1. Preporucujem da se pogleda "U kuci" od Ozona, svima onima koji vole knjizevnost, provokaciju, koje interesuje proces stvaranja umetnickog dela, umetnicki film o umetnosti i umetniku :D Znaci, ocekivati neocekivano i kompleksno. :D I dobar humor, naravno, plus dobra gluma. Preporucujem i making of, iako te stvari nikad ne gledam, ovo je urnebesno.
    http://www.imdb.com/title/tt1964624/

2. To samo ako ti Valdemar odgleda.

3. Ne znam ko je to... U svakom slucaju, preporucila bih film svima, zanimljiv je. :) Je li neko gledao ovaj film Soul kitchen ? Deluje mi interesantno :)

4. Rajo, što toliko hipsterišeš u mlade dane?

5. hvališ ili kudiš?

ideš li na fest?

6. Sve po malo.

Ne idem na FEST, nisam u Beogradu, a i klaustrofobičan sam pomalo.

7. Prove, jesi li klaustrofobičan kad si u Beogradu, ili su to dvije nepovezane stvari ;-)

8. Nepovezano potpuno. Najviše mrzim krcate projekcije. Lepše je nekako kad imaš utisak intime dok gledaš film na velikom platnu. :)

9. prolivone, daj neki dobar film na fazon
    y tu mama tambien
    the dreamers
    the piano teacher

10. Kakav je American Hustle? Pustih da se skida, tek sad vidim 10 nominacija imao, a 0 Oskara osvojio? ._O

11. Solidan. Dobra glumačka postava, solidan scenario, zanimljiva priča.

76/100

12. 'Нако, нит' изгубљена, нит' квалитетно проведена два сата. Бејл је добар, остали су премекани.

13. Vredi li gledati izgubljene u prevodu?

14. Zanimljiv film, dobra ideja (bas dobra) i sve u svemu nije lose odradjen.
    http://m.imdb.com/title/tt1706620/

15. Oblače, gledaj kad budeš raspoložen za veeeoma sporu dramu. I ako voliš Skarlet mnogo.
    Inače onako, šta znam, može da se pogleda, a nećeš izgubiti i da propustiš ič

16. oblakmatori
    Vredi li gledati izgubljene u prevodu?

вриједи, само не може нигдје да се скине добар превод

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.