Dakle, filmovi

1. Kineska cetvrt, predobar film. Nikolson osurio!

2. jebo vas interstelar da vas jebo
    sinđo, nemoj taj stav majke ti, loše je to.
    pogotovo za filmove 60ih i 70ih tu ima previše blaga
    si gledao midnight cowboy?

3. bolje hipster nego cxoban

4. sto je najgore nije :S

ma ti ne hipsterises brate, bar nisam primetio, al hejtujes nolana to ti ne mogu oprostiti !

5. jok brt, memento u srcu, prestiž jebe, bečmene gotivim, al mi 70 posto stelara bio transfer

6. dobro betmen jbg, sto se moze uraditi sa superherojima on je maksimalno odradio

al kako ne volis interstelar brt mora da si gledao neki snimak VGA kamerom

7. ma u bisokopu. kraj me najviše sjebao. i nekoliko yolo momenata u toku filma. nije toliko loš al ste ga izhajpovali jebali ste mu kevu. a gotivim betmene, verovatno si video post sa greškom lol.

8. slab reditelj nolan je

9. već sam kačio na temu znali li neko koji je film...

nekom klincu rikne keva, pa ga ćale pošalje valjda kod svoje sestre koja ima klinca istih godina. e sada taj njen sin je sadista, ubio je čak i svog malog brata dok je bio u kolevci. na kraju oni vise sa neke litice i ta tetka odluči da spasi sestrića, a ne ovog svog.

10. nolan je preslab, nolan kad cujem odmah mi padne na pamet skupljanje NOOB gledalaca igraju ci na kartu tehnologije i specijalnih efekata, ujedno i kesha.

11. rajo brate ostavi se kazahstanskih depresivnih filmova, ti nisi nebitan, nisi govno, ima neko ko te voli, evo ga ja npr. uzivaj u mladosti i zivotu, posadi cvece ljubi zrno srece

12. oblačematori,
    mislim da je film The good son http://www.imdb.com/title/tt0107034/

Skinuo sam Interstellar, planiram da ga odgledam doveče, pa da vidim čemu toliki hejt.

13. nije hejt, lajk je, jer su lajkeru u velikoj većini
    DRAJV JEBE

14. I to što kažeš, digoše ga u top 15 na IMDB-u.

15. Jeste matori hvala ti puno
    Gledah ga kao osnovac, pa me uhvatila nostalgija

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.