U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ko je gledao Odiseju u svemiru 2001 zna zašto je Interstellar loš kao što kažu. Meni su film sjebale najviše borba za američku stvar i poneke prekopirane malo izmijenjene radnje iz Odiseje. Film je dobar ali... jebe ga to što je blokbster.
Interstellar (2014)
Vrapci koji cvrkuću na granama su mi rekli da je
Stenli Kjubrik napravio revolucionarni pomak u sajens-fikšenu sa svojom Odisejom.
Takođe sam od njih čuo da Nolan Brothers idu po toliko utabanim stazama
da je pravo čudo
što masa, puk, pučina, plebs,... (njih oko 500 tisuća prijavljenih korisnika IMDb-a) olako spuštaju kažiprst na ocene između 7,5 i 10, a film je u suštini toliko
dosadan i isprazan, da je to za plakati.
Što je film noviji, to je više tinejdžerskih fanova koji se na njega lepe. Glasaju površno, ili na prvi utisak.
Starija generacija slabo glasa - jebe im se.
Bacimo samo pogled na 2001: A Space Odyssey (1968).
Genijalno ostvarenje, a ima ocenu samo 8.3, dok ovo govno od filma (koje je tek ispiljeno) ima 8.8.
Sve nam je jasno.
Ali nikada nisam ni mario za nesrpske, nebalkanske glasače, neće valjda i u ovoj zoni da mi Ameri kroje kapu. Nikada mi za gledanje nekog filma nije bila bitna ocena nadrifilmofila i botova.
Doduše, jedan američki astrofizičar je
pohvalio Interstellar rekavši da se strogo pridržava naučnih činjenica, ali to je slaba uteha za 169 minuta dosade. Uostalom, nikad nisam putovao kroz crvotočinu da bih to proverio.
Ona scena kad glavni junak (Matthew McConaughey) komunicira sa svojom kćeri putem časovnika, skroz je patetična.
Film je preambiciozan, i ništa više.
Čujem od nekih kritičara da će ovaj film postati kultno- statusni.
Moje mišljenje je: oće kurac.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmt87qdkDtxYKFutU-2P2vbu5VMgoWB2twTFtcVn5hoh6queKSM3sCQQ ovako gledam borce protiv starih filmova
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmt87qdkDtxYKFutU-2P2vbu5VMgoWB2twTFtcVn5hoh6queKSM3sCQQ ovako gledam borce protiv starih filmova
Totale +9219192
http://www.imdb.com/title/tt1528100/?ref_=nm_flmg_act_6
ono, klasični holivudski spektakl, gluma prosek, radnju već unapred znaš i tako to. Mozak na ispašu, Ok je.
nemojte da vas neko prevari da gledate ovu govnurdu
http://www.imdb.com/title/tt0062136/?ref_=fn_al_tt_1
ja razumem da film gotovo nema dijalog, ali je jako iritanno konstantno slusati zamor u pozadini, pokvario mi je dan gore nego imitation game onomad.
ovo moze da se gleda, priznajem da nisam skontao kraj, mada i jeste nekako konfuzan, ali kul film za ubijanje vremena.
http://www.imdb.com/title/tt0159382/?ref_=nv_sr_1
Nisam ja borac protiv starih filmova. Ja sam borac protiv picketina koje, kada neko na Vukajliji preporuci film iz pedesete godine (nebitno koji, bitno da je mator), urade CITAT i stave +1 ili ,, kida, odusevio sam se; maestralno itd " , a onda isti ti predloze kasnije (ili ranije pledlagali) Kum 1, 2 , Let iznad kukavicjeg gnezda, Sosenk ili slicno kada neko trazi dobar film, samo zato sto su videli super ocene na IMDB. Hoces da mi kazes da su to poznavaoci filma??? Ne, to su jedne sablonske picketine zeljne prihvatanja koji bi lizali dupe ostalim Vukajlijasima samo da budu prepoznati na sajtu.
Mene recimo nikad nije interesovalo da li ce neko da pohvali ili iskritikuje ono sto sam ja napisao o nekom filmu. Ja sam to tako doziveo, napisao, neko ce da procita, neko nece, ali sam napisao iz najbolje namere, dok odredjeni ljudi ovde dodju, napisu nesto za film i ne daj Boze da se ne slozis sa njima, ti si noob, blage veze nemas o filmovima, napuse te kao da si im majku zaklao.
и ми то поштујемо
podrska za sindjelica opet
Иначе, што се тиче филма Reservoir dogs. Гледао сам га скоро. Искрено, разочарење. Очекивао сам много више. Увек сам га избегавао из неког разлога, и коначно сам се наканио да га одгледам, јер ми се гледао квалитетан али опет интересантан филм.
У суштини, добио сам само ок филм.
Јебем ли га.
За неку шестицу.
Au bre ljudi mnogo filozofirate oko banalnih stvari. Sve je i onako samo stvar ukusa. Neko voli starije, neko novije, a neko i jedne i druge filmove i to je to. Koga na kraju krajeva boli patka šta ja ili bilo ko drugi voli da gleda.
Pa koliko ja vidim, osećaju se uvređeni ovi što izbegavaju matore filmove zbog toga što ljudi vole matore filmove, šta ga znam, čudna stvar.
iskompleksirani su zato i mrze ove sto gledaju starije filmove...duboko u sebi misle ,,oni shvataju nesto sto ja ne shvatam,, i onda ispoljavaju besom i napusavanjem ljudi koji nikad nisu nekog dirali i sve,sve sto rade je gledaju starije filmove
boris se ti protiv sebe sindjelicu i svog malog penisa
ova tema je začuđujuće oslobeđena spema i trola, nemojte sad to sjebati decko
ма у праву је синђелић88 кад мало боље размислиш. шта који курац више снимају те старе филмове? само нешто серу, лажу, а народ нема леба да једе. ово пишем из најбоље намере.
nemoj da zajebavate decka sad jebote, procitajte ponovo sta je mislio, evo izdvojicu po meni najvazniji deo koji je ubo samo tako
veliko preseravanje...ja nikad nisam nesto tako video,samo okace ljudi film i to je to...to sto ovaj projektuje na njih ono sto je sam,njegov problem
a i cinjenica da vam smeta da neko za sebe misli da je pametan ili nesto dovoljno potvrdjuje moje postove,pozdrav
Stani, meni nije jasno po kom kriterijumu on zaključuje da li se nekom svideo matori film ili ne?
Jebem li ga, to meni nije jasno. Pogotovo što većina ljudi koji predlažu takve filmove i da obrazloženje zašto ga predlažu. Tačnije daju svoj utisak o filmu.
I nisam video da iko ikog ovde napušava.
I opet, pegla mi se od podele na stare i nove filmove.
negativni ste
ajmo malo muzike
https://www.youtube.com/watch?v=jLE1SimQB5o