Dakle, filmovi

1. Dobro, Interstellar (2014) je najgori film svih vremena.
    A ja bih zeleo da znam koji je najbolji film svih vremena iz godine 2014.
    Ako neko ima ideju, neka puca.

2. Grand budapest hotel.

3. interstelar je najbolji 2014.
    nijedan film iz 2014. nije najbolji svih vremena

gtrand budapest hotel----jolly wolly sranje
    ne kapiram njegovu prfecenjenost ni malo

4. ja volim nindža kornjače, drugi deo

5. Nisam nesto mnogo gledao iz 2014 (ni interstellar) ali od ovog sto sam gledao mi je budapest hotel ostavio najjaci utisak -MOGUCI SPOJLERI - sama prica, atmosfera, muzika, istovremeno i komedija i veseo a opet tuzna prica)

6. Ti, Glavni, ne jedi govna!
    Ako imaš film iz 2014 - reci, ne prepucavaj se.

7. Niko ne kaže da je Intersellar najgori svih vremena, čak sam rekao i da je gledljiv i da uprkos svim manama koje ima, može da se odgleda i da ti bude ok. Ali da je debelo precenjen jeste. Ponavljam, nisam gledao puno filmova iz 2014. jer imam običaj da ih gledam nakon što prođe početna fama i kampanja. Intersellar sam odgledao isključivo zbog rasprave na ovoj temi oko tog filma.

Nateraćete me odgledam i grand budapest hotel, iako mi se ne gleda.

8. E ja sad neću ni budapest hotel, oćem hipsterišem.

9. Kakav bre The Grand Budapest Hotel (2014), kakvi bakrači.
    Oćeš li ti dupišeš balet ili kostimografiju?

10. LJakse No.1

Puši kurac, onako filmski, ko u kazablanci

11. Glavni

Nisam gledo Kaablanku, majmune! jel to iz ove godine?

12. Pitaj po kuci neko je garant gledao xd

13. ХАХАХ ГРАНД БУДАПЕСТ ЈЕБЕНО НАЈБОЉИ! ГЛЕДАЈ РЕМЕ, ИЛИ ИДИ УЧЛАНИ СЕ У ГЕЈСТРЕЈТ АЛИЈАНСУ :(

14. Hahahaha, ma đe matori, nemam živaca
    Apofis je predložio pre 15 strana ovo, ja pre one rasprave, pa verovatno niko nije ni video preporuku. Gledajte.
    http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=892#post_3141597

15. ГЛЕДО СТЕЛАРА И ЗАДОВОЉАН САМ. ОЦЕНА ПРЕЦЕЊЕНА НА ИМДБ АЛИ КАКОСАМ ПОСЛЕДЊИ СЦИФИ ГЛЕДО КАД ЈЕ И-ТИ УМРО НА БЕМИКСУ ЛЕТЕЋИ К МЕЦЕСУ, НЕСУМ КОМПЕТЕНТАН. ГЛЕДО КОРЕЈАНЦА, БРЕТЛЕС, УСРО СЕ КОЛКО ЈЕ ДОБАР ФИЛМ. ПРЕПОРУКА.

16. Kuratore, ja gledo. Isti lik režirao Zlog Poručnika i Kralja Njujorka. Gledaj i ne sumLJaj, pozdrav tebi i tvojima.

17. hvala brt, obično ne pitam, ali sad sam nešto izbirljiv pa reko ajde da dobijem makar jednu validaciju na ovoj temi. kralj jebe tako da ne sumljam više.
    puno lepih pesama, puno lepih želja

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.