Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
пријатељи су геј говнурда
sinđo i ole zašto nebudete drugari
Zato sto je Ollanic zao. Ja samo zelim mir u svetu.
Prijatelji su do jaja posebno Čendler sa njegovim pošalicama i skečevima. Odjebite
Буш, ајде да завршимо дискусију о овоме сада.
Уопште немам намеру да се расправљам са било ким одавде. Оно што хоћу да кажем, то истеривање правде, и цинизам усеравају тему. Једноставно, маса људи не уме да препозна сарказам и налепе се као муве на говна за неку ствар.
Притом, нигде нисам видео да ико одавде нешто специјално потенцира маторе филмове, али се непрестано сере о томе.
Небитно. Ова тема је једна од ретких које ваљају и препуцавање на њој смара.
Ако узмем да гледам неки матори филм, гледам га и са аспекта утицаја на кинематографију. Тако да се овде ради о расправи око нечега око чега нема поенте да је буде. Гледамо различите аспекте једног филма.
Тако да не видим разлог да истерујемо неку интернет правду.
И трећа ствар, не знам у ком сам ти се тренутку ја обратио и на шта ми одговараш, ал' ајде, није ни битно. Ово што сада постујем је одговор на ону уопштену причу.
Као што видиш, ја сам само одговорио на питање "да ли је гледање пријатеља некул", лику који није укапирао твој сарказам.
Ако мислиш да је оно "не смарајте вас двојица" било упућено теби, јебига, шта могу. После тебе је био још најмање један квази трол коментар, у ком притом није предложен филм, не знам како си закључио да је мој коментар окренут теби.
На страну све то, ваљало би да се искулира пљување туђег укуса за филмове, а да се више окрене коментарисању филмова. Ни у једном тренутку нисам никоме рекао да је ретард јер гледа одређени тип филмова, нити ћу рећи.
Иронично означавање бетмена као најбољег филма икада, коментари типа "мрзим хипстере који гледају старе филмове" и слично су већ гушење и спам теме и ужасно смарају.
Gledao ovo kao klinac pa resio opet, cenim da je za vreme kad je radjen bio kul film.
http://www.imdb.com/title/tt0083630/
i dvojka je ok kolko se sećam, a sad videh da ima i trojka, sumnjam da ću da odgledam
Drugi je iz 91, secam se da kao klinac nisam mogao da prezalim sto su zamenili pantera tigrom a u stvari je to u prvom delu bio tigar obojen u crno :)
Isto ne verujem da cu da gledam treci deo. edit: ni drugi, prelistao ga na youtube, njesra.
panćera misliš?
http://data1.whicdn.com/images/72932768/large.jpg
Ukapirao sam ja, ali to sto je on pomenuo da ce neko reci ,,idi gledaj prijatelje" je morao zbog necega da navede pa sam ja pomislio da je ovde opsteprihvaceno da su prijatelji sranje. Kada sam rekao da lincuju za gledanje prijatelja ocigledno sam se zajebavao, a ne pozivao na svadju. Moje kasnije pitanje za popularnost navedene serije je bilo potpuno normalno, bez ikakve skrivene namere. To sto je posluzilo potpirivacima vatre da seru dalje to nije moja stvar.
Небитно. Ова тема је једна од ретких које ваљају и препуцавање на њој смара.
Sto se ranije raspravke tice...jos kad je ,,svadja" pocela da ozbiljnije da spamuje (neke 3-4 stranice), ja sam se lepo povukao i rekao da necu dalje da ucestvujem u tome (iako, priznajem, na neki nacin jesam ja inicijator, mada mi to nije bila namera), a ostali su nastavili. Posle toga sam nastavio sa uobicajenom praksom sto se ove teme tice, ali su se postovi tipa ,,ko vam je dozvolio da predlazete stare filmove" itd i dalje redjali jer odredjeni ljudi nemaju pametnija posla, a znaju da kritikuju kada neko drugi osim njih ,,gusi" temu.
Eto, da se ja ogradim.
Elem, konacno odgledah Interstelar i ono, skroz mi je bio gotivan film, ali da, jeste malo duzi nego sto je potrebno i da, ima nekih scena koje su prepateticne, ali jebi ga, ciljna grupa su im Ameri koji se loze na to. Osim toga, film je bas legao, bar meni.
SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER
SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER
Scena kad se vracaju sa prve planete, a crnja u fazonu ,,Eto, cekam vas vec 23 godine" mi je bila vrist. Njegova faca prajsles.
SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER
vidi matori
smaras+lupetas gluposti
nema gore kombinacije
smiri se vise jebo te ker
Sisaj kurac vise bolidu. Da nije tebe i tvojih ,,ja sam ultra,mega trol sa zadatkom da spustam ljude" upadica, ovo se ne bi ni desavalo. Odjebi vise.
ma ae pali debilko,idi obesi se...smaras na 15 strana vec ovu gotivnu temu sa tvojim retardiranim teorijama,taman kad se prestane pricati o tome ti dodjes i odgovoris na svaki post cak i one gde se tvoje ime ne pominje i ponovo osvezavas glupe spike,jer ne znas nista pametno reci,a imas potrebu jaku da se tvoje kretensko misljenje cuje...iskompleksirani lice sto obracas paznju jer neko gleda starije filmove,jer osetis da su pametniji od tebe pa penish ovde...boli me kurac da ulazim ovde i citam tvoja sranja
vidim ti sve nemas potrebu da spustis svakog ko se kosi sa tvojim misljenjem. ja mozda smaram, ali radim to jer se izvrce ono sto sam rekao, ali bar ne omalovazavam ljude bespotrebno. kontam da te tata tukao ceo zivot pa ides po vukajliji i gledas kako kome da suknes cisto da se na trenutak osetis superiornijim.pozz
Psiholozhe
hahahh kako tuzan lik
nadam se da to pozz znaci da ces odjebati konacno i prestati da umaras ovu temu svojim mekanim sranjima
If you know what I mean
http://assets.rollingstone.com/assets/2014/article/finding-the-dinosaur-a-step-brothers-appreciation-20140724/19019/medium_rect/720x405-20140723-stepbrothers-x1800-1406145572.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0073540/?ref_=nv_sr_1
Nisam skapirao poentu ovog filma, onda sam bacio pogled na pojedine recenzije, i citajuci ih, zakljucio da nikako, nikada bez njih ne bih ni skontao poentu. u sustini ovo je film bez plota, sa kojekakvim dubokoumetnickim esejom na temu represivne seksualnosti. sranje, ne razumem ocenu, mozda nisam razumeo ili statijaznam, ali ne bih nikome preporucio ovaj film, pogotovo na los dan, a ja sam ga gledao bas raspolozen da mi se svidi.