U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nego kakav je interstelar?
ok je film dok ga nisu zasrali od trece cetvrtine pa do kraja, mada imaju dobrih scena na kraju
glupani ostavite se insepsna i interstelara i vi sto zajebavate i ovi jos gluplji sto se primaju, niste dostojni pisam vam usta
mamin ljutko :))
Kako sam se nešto preložio. Treba napraviti film o Svetom Savi. Ili o Ćirilu i Metodiju. Jer su njihovi životi bili putovanja. Koliko bi se kultan film mogao napraviti, i strpati ga u crno-beli kolorit, kao Rubljova. A imamo i milion spiss iz tih perioda i mnogo hriscanske filozofije koja bi se mogla strpati u scenario, da se pokaze sva brutalnost onog perioda. A s druge strane pitanje religije, morala, egzistencije itd...
I to početi sa onom.scenom gde majka pada pred raspetpg sina kojeg spremaju na streljanje zbog gnusnih zlocina, i govori "ne poznajete ga vi"
Samo nemamo glumce koji bi verodostojno odglumili, osim Petra Božovića
E to bi bila filmčina, a ne ono vnugo od Enklave.
jedini deo enklave koji mi se svideo je kad malog prozivaju da je šiptar, sve mi toplo oko srca bilo
pa to si ti gledao kad si bio mali posto si zaostao u razvoju, sad gledas insepsn i interstelar..eeeehehehehehe
Mama ti je zaostala u razvoju pa je dala pičke nekom Rumunu kad je na nju trošio dnevnicu od 200 dinara. Par godina posle dođeš ti tu nešto i sereš. Internete jebem ti majku.
samo cu reci-sram te bilo
:odgovor sa istim rečnikom:
http://media.giphy.com/media/aZGZZBWN98OgE/giphy.gif
http://www.imdb.com/title/tt0119488/ - elem, kapiram da su ovaj film svi gledali, ali ga ja smatram veoma zapostavljenim remek-delom. Dobro je ocenjen na IMDb, što je dobro, ali ga malo ko smatra klasikom. Film ima sve: režiju, radnju, scenario, glumce, fotografiju, kostime... SVEEEE! Sigurno među top10 filmova '90-tih!
Veoma omiljen mi film.
Sećam se još davno kad sam bio klinac, dok je Zeljković vodio "Milioner" u prvom ciklusu trocifrene kilaže, pitanje pri samom vrhu je bilo tipa "Koje je ime odalo Džejmsa Kromvela kad ga je Spejsi provalio?"
Rolo Tomazi :D
svaka cast mickey, ko bi rekao da ti mozes da odgovoris tacno na neko pitanje u milioneru.. vidim i da si naucio da pises, ko bi se tome nadao...
Lavabo, nemoj tuzxan biti!
vredjao mi majku onaj brdjan a on i nema majku jer ga je ona odma dala na usvajanje zato sto je zatrudnela kad je silovao jedan sa daunovim sindromom
Sećam se još davno kad sam bio klinac, dok je Zeljković vodio "Milioner
ahahhahahaah kakva su to vremena bila hahahahaha
brđan srđan xD