Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jbg, kuratore, kad sam ja bio klinac, Nedeljko Kovinjalo je tek bio mladi sportski komentator i imao je kosu.
jeste
http://www.imdb.com/title/tt0057261/
'ел гледао неко још? Ја га погледах малопре.
И јебига, не знам шта да кажем. Колико сам очекивао по томе што су га сви нахвалили, мало ме је и разочарала последња, рецимо, трећина филма. Драго ми је што је углавном све ишло верно по књизи, мада и ту има пар стварчица... Оно, Господар мува ми је омиљена књига, нормално је да ми неће бити по вољи, али много је лејм урађен крај у поређењу са књигом, а вала и у поређењу са првим делом филма који је јако добар. Не 'вата ту атмосферу.
Rezija ocajna ali dodela uloga fantasticna
Е, да, клинци сабили глуму.
Coa vodiš li to spiku o filmovima ili se tripujem?
Hahahaha lupio sam jako nemam pojma ni o kom se filmu radi xddd
Al sam ubo za glumu a hahahaahh
Ja gledam šta koj kurac
hahahahhaha
Uboo si ko penal u 92 minutes
ахахахаха, јепсе псето, и ја пуно очекујем од тебе.
E duvaj ga sad :(
U kom sam ja daunu bio al ok sam sada
Ma i ja sam al nemoj podsecati me vise
Kako jebem filmadzije reci a
Pitaj za Drajv kakav je i kad odgovore tvrdi kontra. To ih userava
Ne treba praviti film o Svetom Savi, jer bi to u startu bio Andrei Rubljov vonabi i samim tim bi to bio polu transfer.
mi ne treba uopste da pravimo filmove
da prestanemo i da se izvinjavamo za ono što napravismo do sad
Lepa sela su do jaja duvajte ga
I Maratonci