Dakle, filmovi

1. Captain Fantastic (2016)

Капетан Фантастични је је озбиљан родитељ
    који своју децу покушава
    сачувати од штетних утицаја цивилизације
    у срцу шуме.
    Нажалост, морају једнога дана отићи у свет.
    Докурца!
    Има филмских критичара којима се овај филм
    из неких разлога не свиђа (баш ме нешто заболе курац,
    јер образложења сам прочитао и полудебилно је
    оно што објављују).
    Те ово, те оно. Погледајте филм.

2. Wilis ako se lepo sećam sve umišlja, dječaka itd

3. вилис је мали дечак

4. Mali dječak glumio Foresta Gumpa mlađeg.

5. Perfect strangers- dobar, sjajna ideja, sve sjajno ide film, ali kako su poceli da dodaju stvari bio sam na kraju u fazonu ma jeste sad. Da su se drzali po,jednog cimanja za svakog i 2-3 ozbiljne situacije, mozda neka bomba za kraj, ovako mnogo je kume
    Ali svakako dobar, vredi gledati

6. Sesto culo je inace izabran u nekoj anketi za film za najjacim obrtom, ali to da je lik Vilisov mrtav od pocetka je meni toliko jebeno bilo preocigledno da je to onako...

7. Сад си ми покварио гледање филма

8. A nisu ti pokvarili prethodni postovi, ajd ne lupaj

9. Sesto culo je inace izabran u nekoj anketi za film za najjacim obrtom, ali to da je lik Vilisov mrtav od pocetka je meni toliko jebeno bilo preocigledno da je to onako...

zato sto si gledao vise filmova sa takvim obrtima kasnije...kada je izasao film to je biulo nesto skroz originalno i novo...da si gledao film 1999. ne bi definitivno mogao predpostaviti sta ce biti na kraju

10. ovo sto kaze oll

a niko ne misli da su preterali malo italijani ?

11. Savršeni stranci jedini univerzalno pozitivno ocenjen film na temi, svi imaju samo reči hvale i onda dođe Armin i kaže mmmm meni nije nešto pa dokle bre da te čovek pita dokle

12. alo citaj gore rekao sam da je dobar film vredan gledanja, ali svi dali desetke fazon, ja ocekivao bar neki novi wild tales, od mene 8/10

13. Igra se Lš ti na filmovima objašnjavas
    Pa kreten i nek te jebe kld

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.