Dakle, filmovi

1. A Czech doctor with an active sex life

LOL
    Ne znam sto mi je ovo smesno valjda sto me podseca na Tomi Vizaoa kad pita ,,so how is your sex life,,

2. Pogledao ga skoro celog - ono, vredi itekako, mada je u principu kao američki triler iz nekih devedesetih, s tim što je iranski, rustičan, ogoljen...Što mu daje tu neku zloslutniju notu. + je istinita priča mislim.

3. + je lud, izopačen, bplestan, vredi pogledati svakako.

4. https://www.imdb.com/title/tt11813216/?ref_=nv_sr_srsg_0

Пичка материна у Ирској, братина Брендан Глисон покушава да одјебе Колина Фарела јер је Колин Фарел глуп и омета га у компоновању, Колин Фарел не жели да буде одјебан и диже фрку безвезе, поп, пандур, шанкер и локални имбецил догревају целу ствар, Брендан Глисон попизди и крене себи да сече прсте, то је филм, филм је то.

5. хахахха јел може рецимо ја ставим филм неки класик типа матрих, шошенк итд итд и ти даш овакав опис сваког филма?

6. Е сад јбг, дај боже да будем залудан толико некад

7. haha forestera ljudi mole da pise a melka mole da prestane xd

the forester suffering from success

8. "Zarobljen na Vukajliji već 2h. _"

9. "Ovo je prejako!"

Banja Luka Forum | 21. April 2007.

10. ПИШИ ФОРЕСТЕРЕ ПИШИ

11. Odlican Forestere, evo sad ga odgledao bas. Ne popuje, nema poruka nekih da ti gura u grlo kao vecina filmova danas. Prost, lud film

12. "Тужна прича са села" је жанр за себе реално

13. RIP JENNY THE DONKEY

14. А јесте извалили каква је главица поп јебени исти Миша Вацић само стишњен

15. xaxax sad sam morao da proverim kako bese izgleda

e inace onaj decko sto glumi Dominika ozbiljan glumac, ona scena pored jezera je bas simp

16. Доминик је оно што је Окановић триповао да је син Драган, а Бери Киоган је легенда, редовно глуми будалетине и психопате, увек до јаја успешно

Едит: Oвде је најлуђи

https://www.imdb.com/title/tt5715874/?ref_=nm_flmg_t_11_act

17. Доминик је оно што је Окановић триповао да је син Драган

XD

Gledao sam to davno, znam jedno 5 ljudi kojima je film uzas i besmislen, meni je je bio skroz ok, ladno ovaj mali i tu glumi

18. Јутрос сам гледао Hard Eight, интересантно.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.