Dakle, filmovi

1. Imaš na 500. strani pri dnu par random filmova koje sam preporučio. Pogledaj da li ima neki da nisi gledao pošto su svi ok.

2. Nemam top 10. :)
    Pisao sam te novije, biraj odavde starije: The Maltese Falcon, Rashomon, North-northwest, Rear Window, Zerkalo, Dial M for Murder, Psycho...

3. razumem te tesko je odluciti se ne bih ni ja mogao top10 da napravim al' daj neke koji su te odusevili ,ostavili te da razmisljas ,ono bas oduvali :) izvini sto te smaram ovoliko ali sam bas ocajan za dobrim filmovima .
    Gledam izmedju '85 i 2005 :) odlucio sam te klasike za par godina sve da pregledam sad ne .

zoome video sam cim si postavio gledao sam neke ostali su analizirani neki su i na listi :)

4. Radovi Pola Tomasa Andersona, Nikolasa Vinding Refna, Džefa Nikolsa, Larsa von Trira, Dejvida Linča, Gašpara Noe, Alehandra Gonzalesa Injarite itd.

5. Big Fish mi je očajan film, grozota potpuna. Objektivno je solidan, ima svoju priču, neku simboliku, dobru glumačku ekipu, ali jedva sam čekao kraj, pošto ne volim da prekidam na pola...

6. Radovi Pola Tomasa Andersona, Nikolasa Vinding Refna, Džefa Nikolsa, Larsa von Trira, Dejvida Linča, Gašpara Noe, Alehandra Gonzalesa Injarite itd.

Zahvaljujem :)

7. Baš me zanima kakav će biti Kusturičin novi film... Cilja čo'ek na treću palmu u Kanu...

8. Popušim kurac onom ko je vratio naziv teme. Konačno.

Elem, Clear history gotivna komedija, ludak je onaj glavni glumac. Preporučujem.

Waiting... nije loš za ubiti vreme al realno govno, klasična američka komedija. Mož da se odgleda ako nemaš šta pametnije da radiš.

Still waiting... govnurdetina neopevana, klasično američki kontam da im je prvi deo uspeo pa su pokušali da zarade još koji dolar. Sve u svemu kurčina teška od filma. Nikako za gledati.

The Town nije loš. Afleku bih polomio glavu, toliko je iritantno govno da nemam reči. Verovatno bi mi i film bio bolji da on nije glavni glumac.

9. Моја грешка, избрисао сам пост па ћу поставити на другој теми.

Иначе, мени је "Waiting" добра комедија, чак ми је готиван и други део... писао сам већ о тим филмовима па да се не понављавам.

The Town nije loš. Afleku bih polomio glavu, toliko je iritantno govno da nemam reči. Verovatno bi mi i film bio bolji da on nije glavni glumac.

Не знам да ли је Афлек иритантан само Србима, или иде на курац целом свету... пошто ја нисам упознао неког да га готиви.

10. ko god da je vratio stari naziv teme, ima kurvu od mene, more da bira porijeklo.

11. Gledao sinoc Hot Fuzz i Juno.Uzivao sam u oba,nije mi bilo do nekih teskih da moram da se skoncetrisem.Malopre odgledao Orphanage,dobar film.Nego,dajte neki dobar britanski humor,a da nije jedan od ovih koji se stalno vrte ovde tipa Smrt na sa'rani.Nesto mal' manje poznato.Moze i gaj ricijev fazon,samo da su neki Britanci nenormalni.

12. To su Irci, nisu Englezi!

13. Vi's da mi nisi preporucio i dalje bih bio u zabludi da je film govno.Desava mi se da pogledam cover filma,ne svidi mi se,ne odgledam ga.Mnogo puta sam propustio super filmove zbog toga,a i dalje imam tu naviku... Hvala. :-)

14. To su Irci, nisu Englezi

samo da su neki Britanci nenormalni.

UK, Irska, jebiga tu su. :D

Vi's da mi nisi preporucio i dalje bi bio u zabludi da je film govno.Desava mi se da pogledam cover filma,ne svidi mi se,ne odgledam ga.Mnogo puta sam propustio super filmove zbog toga,a i dalje imam tu naviku... Hvala. :-)

Deluje malo idiotski, ali meni je kul. Pogledaj pa baci kometnar.

15. ko god da je vratio stari naziv teme, ima kurvu od mene, more da bira porijeklo.

Pazi šta si rekla. ;)

16. E rece mi brat pre neki dan da pogledam Shaun,a i za to sam mislio da je glupos' . Dobro me podseti. ;-)

17. The Guard je jedna od najboljih komedija koje sam pogledao u zadnjih par godina.
    Odgledao The Lone Ranger sad, baš do jaja film.