Dakle, filmovi

1. Je l drugi dobar stvarno? :)
    Prvi je odličan :)

2. Nisam gledao drugi, ali su mi preporučili. Taman ga pogledaš, pa mi javiš kakav je. :)

3. GLEDAM MR BROOKSA!

4. Meni se Iskonski srtah nije nešto svideo, nekako ne iskače iz klasičnog američkog šablona.
    Što se mene tiče, pogledaj Srećan broj slevin, a od drama Edwarda makazorukog.

5. Edward Makazoruki je više crtani film nego drama.

6. No, no, no. Edward je savršen film, ali ako voli neke eksremnije drame nek pogleda Melaholiju od Triera.

7. Savršen je ako ga posmatraš kao romantičnu komediju.

8. Odgledah Mr.Brooks-a. Koliko dobar film. Mada sve sam skontao odmah na početku, za ćerku da je trudna, da je ona ubila onoga, da će on da ubije da skine sumnju sa nje i da će da kokne Smita...

9. Metnite makar SPOILER tag kad ispišete sve to, opet moram da palim olovku za brisanje memorije...

10. Daj bre Duče nismo svi gledali film pa da otkrivaš.
    Koliko dobrih filmova nisam pogledao samo zato što mi neko ispriča celu radnjiu i na kraju kaže glavi obrt. Fajt klub, Sater Ajland itd

11. Ovaj Atlas oblaka je najčudniji film koji sam u zivotu gledala.

12. Duče, ako ti se svideo pogledaj i ovaj, po mom mišljenju, bolji film.
    http://www.imdb.com/title/tt0144084/

13. Preporuka i od mene za Američki psiho. Ja ću ovih dana da odem do biblioteke da uzimem knjigu po kojoj je rađen film

14. Ovaj Atlas oblaka je najčudniji film koji sam u zivotu gledala.

Pročitaj koju recenziju, biće ti rastumačeno sve.

15. Druže rajo, ja se izvinjavam.
    Pogledaj šater ajland, svao film doživi drugačije, i svako ima drugačije mišljenje o završetku.
    Hoću Sharp, možda ga odmah pustim. Taj ili onaj Words

16. I da, je l' gledao neko ovo
    http://www.imdb.com/title/tt0265459/?ref_=tt_rec_tt
    Imam ga na kompu, pa da se na baci lolo

17. Sreća tvoja Duče da imam pamćenje k'o zlatna ribica lolo

A sad mi malo glupo da ga gledam, jer ni posle godinu dana ne mogu da izbacim iz glave "ceo film ti misliš da je on u pravu a na kraju shvatiš da je on ustvari ludak" tako mi drug rekao i onda sam rek'o sebi, dzabe da ga gledam kad znam onon najbitnije.

Znači i tebi se svideo Mr. Broks, toliko mi ga ljudi preporučilo a ja ga još nisam gledao, morću ovih dana ovih dana i taj film da skinem sa večliste.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.