Dakle, filmovi

1. sine, to je prva stvar koju si ikad vidio :D

2. sine, to je prva stvar koju si ikad vidio :D

Nemoj da si takva Vidro, ne seća se čovek :)

3. pa šta se onda žali :D

4. Odgledah ovaj film sinoć i iskreno se oduševih. Hoffman je, uz Lewisovu ulogu u "There Will Be Blood", pružio najbolji performans u protekloj deceniji. Jedan od najboljih filmova prethodne decenije. Najiskrenija preporuka!

5. sine, to je prva stvar koju si ikad vidio :D

Majko, šteta, nisam je zapamtio, hoćeš mi pokazati opet? :D

6. važi, čim tajo večeras završi sa tobom :D

7. pa, ja bih to prvo odabrala.. u tvojim godinama sam se ložila na filipa juričkog, bila su to luda vremena :D

8. bože, šta sam ja kopirao i kako?! :D
    Na ovo sam mislijo :D http://www.imdb.com/title/tt0088847/

9. znači, gledaš zabranjenu ljubav
    neka, nije to sramota, ajde :D

10. haahah, ajd dobro :D

11. Koja filmčina ovaj, dead man walking
    kako Šon glumi, a i ona Suzan, iju.

12. Ja bih preskočio oba, tj ne bi ih ponovo gledao.

13. Sad malo pošto mi je dosadno, da predložim nešto...

25th hour mnogo dobar filmčić.

We need to talk about Kevin Imam ga već duže vreme u kompu, i nikako da ga pogledam, a čini mi se kao mnogo dobar.

The Ides of March Koja glupost od filma, barem meni. Dosadnoooo...

Amores Perros od režisera 21 gram, i pošto kažete da vam se sviđa, pogledajte i ovaj, nećete se pokajati. Čini mi se da je i muzika iz oba filma ista.

Argo Ništa posebnoo.

As good as it gets počeo da gledam, predložila mi profesorka psihologije, stigao do pola i malo me smorio. Kasnije nasatvio. Onako, može se pogledati.

Hadersfild Naš najbolji film, bar po meni. Glogovac glumi ijuuuu.

State of play jedan od mojih omiljenih.

14. Takođe jedan od omiljenih. Taj gledam kad sam tužan - kad dobijem 1 iz sveta oko nas.

15. http://www.imdb.com/title/tt0383028/
    Au, kakva filmčina, tako originalno, tako drugačije. Da nisam gledao prethodne Kafmanove filmove pogubio bih se i verovatno bih prekinuo na pola gledanja. Na tako efektan način pokrenuti na razmišljanje mogu samo geniji. Uskoro ću ga gledati ponovo, čisto da utvrdim gradivo. E da, prove, hvala ti na preporuci.

Ako je neko gledao ovaj film, neka javi utiske www.imdb.com/title/tt0390384/

16. Jes' da nekad jede govna, ali je ipak najpriznatiji. U poslednje vreme, biram da gledam filmove koji se nalaze u njegovoj "Great Movie" listi, a nisam ih gledao.
    http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.dll/section?category=REVIEWS08

@Billy
    Kauffman je poslednji inovator u američkom filmu. ;)

17. Duče jes fantastičan film, ali ne može da bude najbolji dok postoje Tito i ja, Lepa sela i Maratonci :)Inače ja nisam gledao taj o Kevinu pošto mi pričali kako nije za nas klince, ali pošto vidim da si ti pogledao a moje si godište mogu i ja. E da Duče kakva je serija Zabranjena ljubav? lololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.