Dakle, filmovi

1. ovaj prvi danski nije danski nego norveški i mnogo je jak film. Vredi ga pogledati. Za ostale ne znam.

2. Malo si me zbunio Prov sa ovim što si napisao za Tildu po pitanju godina. Brate ona ima 52, ne može nikako da bude mlađa generacija.

3. A, brate, nisam GILF lover, već mislim da tu generaciju od nekog 60-tog godišta, to u filmu smatram mlađom generacijom. Uzgred, ona je, ako ne grešim, dugo igrala u pozorištu i relativno kasno ušla u film.

4. Mislim Zevse da si ti mislio na ovaj
    http://www.imdb.com/title/tt1614989/?ref_=tt_rec_tt
    Taj je norveški a za onaj piše da je danski :D
    Norveški sam gledao a danski ću da odgledam.

5. E jeste... Jbg, samo sam bacio pogled.

6. e onaj
    devojka s tetovažom zmaja je okej film, dopao mi se.
    imam ceo milenijum serijal na kompu, kapiram da su priče povezane.
    interesuje me samo da li je holivudksa verzija preslikana švecka koju sam gledao ili nije?

7. Mislim da je švedska verzija bolja: prvo što je originalna, a drugo jer je u švedskoj verziji lik devojke bolje odrađen. Rooney Mara mi je delovala mnogo izveštačeno, dok je Noomi vrh.

8. dobra je riba ona darkerka u filmu, jes da nema sise,al je jebozovna do koske.
    ne znam kako izgleda ta američka darkerka, saću dizguglam.
    edit: bolja šveđanka, BO LJA

9. Ova Runi Mara ružna vala ko Vejn Runi lično lololo

10. Nije Mara ružna koliko su je unakazili u flmu.

11. Meni je do jaja i u filmu i ovako.

12. У Музеју југословенске кинотеке се током априла, у знак сећања на недавно преминулог Динка Туцаковића, пуштају класици светске кинематографије. Сто кинти је улаз, искористите то, имате цео месец да одаберете неку пројекцију, а о квалитету филмова не вреди трошити речи - Бергман, Бертолучи, Фелини, Вендерс, Реј, Живојин Павловић итд.

13. Сто кинти је улаз, искористите то, имате цео месец да одаберете неку пројекцију, а о квалитету филмова не вреди трошити речи - Бергман, Бертолучи, Фелини, Вендерс, Реј, Живојин Павловић итд.

Оћу!

14. Сигуран сам да има некога овде ко ће отићи и коме је ова информација корисна. Не разумем чему та иронија.

15. Иронија? Озбиљно сам мислио да хоћу да идем.

16. Ма знам, него се мало шегачим. Да не кажем тролујем.
    Ево овде имаш цео чланак, мислим да тамо може да се преузме програм.
    http://www.seecult.org/vest/kinoteka-u-cast-tucakovica

17. Нека те нека. Вратиће се све једног дана!

18. Odo i ja. Kinoteka beše kod slavije?

19. Кинотека ти је у Косовској, али ако си на Славији можеш и да прошеташ под условом да не журиш.

20. Pre par dana sam se setio da nikad nisam gledao Beetlejuice film,dok seriju jesam.Skinuo sam film pa cu ovih dana da vi'm to.Imam velika ocekivanja.Hocu li se razocarati ili ne?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.