Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Еее то ми треба, хвала пуно :)

2. Chavez odlicno je ovo, umesacu prste u ovo kada budem zavrsio gitaru ;)

3. Hvala brate, jedva čekam! Moramo nešto fan da odradimo! :)

A evo ja provalio nasnimavanje glasa preko nekog kukavnog programa, pa sam drugi glas dodao na pesmu.

http://soundcloud.com/chavez90/chavez-wicked-witch-demons-1

Mislim da može da izadje na dobro.

4. Jebo si mu kevu Čaveze...evo sad si me podsetio na tu pesmu i opet je sviram posle sto godina :D

5. Ajd' i ja da se ubacim, akusticar. :D
    Posle koliko ste vi presli na elektricnu i da li ste uopste svirali akusticnu ili klasicnu? Sta mislite o Ibanez dzitricama? A proizvodima, uopste? :D

6. Evo susi se lak.. bice za jedno nedelju dana, tek prvi premaz je gotov :D
    Cim bude gotovo na ovu pesmu cu ubaciti gitaru... samo ne znam da li si snimao uz metronom, ne znam da l' ispadas....

@nu-gloriA
    Ja sam posle 4 godina presao sa akustare na elektricnu, ali nisam bas presao, jos uvek sviram obe ;)
    Ja licno ne volim shabaneze gitare, mnogo su mi paljevinske i sama pojava te gitare mi se ne svidja :D A pritom skoro svi modeli imaju mnogo ravan vrat, a ja nisam navikao ;)

7. Ja sam počeo na akustari sve. Posle jedno dve godine sam dobio električnu i tada je jako to sve fan bilo i bla, ali kako je vreme odmicalo, ja sam shvatao koliko više volim akustaru. Tako da, nju furam 95% vremena, elektriku palim samo da se iživim kada imam baš višak energije, i kada radimo nešto na struju, što je retko, nažalost.

8. Ajd' i ja da se ubacim, akusticar. :D
    Posle koliko ste vi presli na elektricnu i da li ste uopste svirali akusticnu ili klasicnu? Sta mislite o Ibanez dzitricama? A proizvodima, uopste? :D

Ja sam nekih godinu dana cepao akustaru, posle mi deda kupio prvu elektricnu, bese to neka kopija stratokastera. Majonezi imaju odlican odnos kvaliteta i cene i sto rece neko gore, imaju tanak vrat tako da su za pocetnike dusu dalo.

9. Ja sam svirao 2 godine klasičnu, i kupim električnu. Evo prođe godina, ja je prodajem, nije jednostavno to to. Kupujem akustičnu.

Prsti su zakon.

10. s obzirom da sam nekadašnja gitaristkinja, batalila pre brda godina :D mogu l' vam se pridružiti kao buduća ukulelistkinja? :)
    kupila sam soprano ukulele, baton rouge (ponajjeVtine)
    nisam htela da uzmem neke skuplje, nisam pro.
    http://www.batonrougeguitars.com/typo3temp/pics/9f5f329d34.jpg baš' 'vak'e.

11. Jel ima neki forum za pijaniste?

Sviram pomalo akustičnu ali me jebu bare hvatovi

12. Ukulele mi je sledeca na tapetu, kada malo savladam bass :D

13. ukulele rulaju.
    ja se u ove zaljubila .

14. Pa pozovi za cenu, ovako ne znamo.

15. 13800...skupio sam 150e...toliko max mogu da dam :)

16. Ja se baš i ne razumem u akustare, čekaj nekog boljeg, ne znam jel ovo drvo dobro, ovo meranti i spruce, znam da na električnim toga nema, obično je rosewood ili nešto tako. Mada Yamahe su dobre dosta.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.