Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Еее то ми треба, хвала пуно :)

2. Chavez odlicno je ovo, umesacu prste u ovo kada budem zavrsio gitaru ;)

3. Hvala brate, jedva čekam! Moramo nešto fan da odradimo! :)

A evo ja provalio nasnimavanje glasa preko nekog kukavnog programa, pa sam drugi glas dodao na pesmu.

http://soundcloud.com/chavez90/chavez-wicked-witch-demons-1

Mislim da može da izadje na dobro.

4. Jebo si mu kevu Čaveze...evo sad si me podsetio na tu pesmu i opet je sviram posle sto godina :D

5. Ajd' i ja da se ubacim, akusticar. :D
    Posle koliko ste vi presli na elektricnu i da li ste uopste svirali akusticnu ili klasicnu? Sta mislite o Ibanez dzitricama? A proizvodima, uopste? :D

6. Evo susi se lak.. bice za jedno nedelju dana, tek prvi premaz je gotov :D
    Cim bude gotovo na ovu pesmu cu ubaciti gitaru... samo ne znam da li si snimao uz metronom, ne znam da l' ispadas....

@nu-gloriA
    Ja sam posle 4 godina presao sa akustare na elektricnu, ali nisam bas presao, jos uvek sviram obe ;)
    Ja licno ne volim shabaneze gitare, mnogo su mi paljevinske i sama pojava te gitare mi se ne svidja :D A pritom skoro svi modeli imaju mnogo ravan vrat, a ja nisam navikao ;)

7. Ja sam počeo na akustari sve. Posle jedno dve godine sam dobio električnu i tada je jako to sve fan bilo i bla, ali kako je vreme odmicalo, ja sam shvatao koliko više volim akustaru. Tako da, nju furam 95% vremena, elektriku palim samo da se iživim kada imam baš višak energije, i kada radimo nešto na struju, što je retko, nažalost.

8. Ajd' i ja da se ubacim, akusticar. :D
    Posle koliko ste vi presli na elektricnu i da li ste uopste svirali akusticnu ili klasicnu? Sta mislite o Ibanez dzitricama? A proizvodima, uopste? :D

Ja sam nekih godinu dana cepao akustaru, posle mi deda kupio prvu elektricnu, bese to neka kopija stratokastera. Majonezi imaju odlican odnos kvaliteta i cene i sto rece neko gore, imaju tanak vrat tako da su za pocetnike dusu dalo.

9. Ja sam svirao 2 godine klasičnu, i kupim električnu. Evo prođe godina, ja je prodajem, nije jednostavno to to. Kupujem akustičnu.

Prsti su zakon.

10. s obzirom da sam nekadašnja gitaristkinja, batalila pre brda godina :D mogu l' vam se pridružiti kao buduća ukulelistkinja? :)
    kupila sam soprano ukulele, baton rouge (ponajjeVtine)
    nisam htela da uzmem neke skuplje, nisam pro.
    http://www.batonrougeguitars.com/typo3temp/pics/9f5f329d34.jpg baš' 'vak'e.

11. Jel ima neki forum za pijaniste?

Sviram pomalo akustičnu ali me jebu bare hvatovi

12. Ukulele mi je sledeca na tapetu, kada malo savladam bass :D

13. ukulele rulaju.
    ja se u ove zaljubila .

14. Pa pozovi za cenu, ovako ne znamo.

15. 13800...skupio sam 150e...toliko max mogu da dam :)

16. Ja se baš i ne razumem u akustare, čekaj nekog boljeg, ne znam jel ovo drvo dobro, ovo meranti i spruce, znam da na električnim toga nema, obično je rosewood ili nešto tako. Mada Yamahe su dobre dosta.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.