Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Ja dolazim, ali nisam neki gitarista, pogotovo ne za improvizaciju i to, pa sam mislio da cepam bubnjeve ili tako nešto :) Ili ću videti da pozajmim od drugara bas, to bi bilo kul

2. Ja najverovatnije dolazim, nosim svoju džitru levoruku jea, i nosim glas za pevanje. Za bubnjeve sam operisan.

Kontam da bi mogli malo da se zajebavamo sa komercijalama koje imaju u krug akorde, tipa Knocking on heavens doors ili She fuckin' hates me ili Simple Man i tako to, pa da neko drka solo ko zna i ume, a mi smrtnici ritam.

3. Haha, Čavez zašto sam ja mislio da ti nisi običan smrtnik ?? :))

4. @Boček, menjaćemo se na bubnjevima ;)

5. Ja cu doci, ali ne mogu da secam gitaru, jos ne znam gde cu da spavam :S
    I valjda necu biti tol'ko pijan da zaboravim 20-og da se dogegam :)

6. Ko će sve da donese gitaru, moja je njesra?

7. Iznajmio sam ja stan u BG-u, pa ako budem dolazio, poneću i gitaru. Inače, evo moje lepotice:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281306_1860826761480_1265261812_31576013_7213493_n.jpg

8. E super, pošto za moju moraš da budeš drvoseča da uvatiš bare :)

9. ahahahahahhahahahahaa ko balvan da držiš :D

10. Ma bre, žice su previsoke, a plus nisu sve na istoj visini, E, A, D su najviše, pa je G dosta nisko, pa je H malo niže, pa E opet kao G.

11. krećemo iz D-mola ;)

12. Pošto ću ja biti lead singer, moraću vas zamoliti da mi dodjete svi u D# štimu! :D

13. u fis-molu :D

a ne sad ozbiljno jel ima neko da hoće na bubnjeve osim mene?

14. Eh još kad bih ja znao šta mu to dođe. :)

15. fis ti je na engleskom ono Fsharp :P

16. Ljudi, problem!
    Kupio sam novu električnu, pre 2 dana. Epifon SG 310.
    Imam garanciju 2 godine.
    Uglavnom, izgleda da vrat nije dobro odrađen/prišrafljen za ono što se na akustičnoj zove rezonantna kutija (a gde su na električnoj magneti :) )... I kad se cimne malo jače, čuje se "puc" i pod rukom se oseti da se blago pomerilo.
    Da li je u pitanju ozbiljan problem? Bojim se da ako odnesem u radnju uvale isti model ali crni (jedini koji im je ostao) a koji je 16 puta ružniji od ovog, ili ne daj Bože da ništa ni ne učine povodom ovoga.
    Darkmene, ti sastavljaš i rasklapaš gitare, sigurno razumeš na šta mislim... Da li je veliki problem u pitanju ili sam se džabe uplašio?
    I bilo ko ko ima neku ideju, svaka sugestija je dobrodošla

17. To je loše. Meni se to dešava na polovnoj gitari, staroj više od 3 godine, koja je lokalna kurva, ide od druga do druga, kako ko uči. I to neka šnj kopija Strata. Bolje idi da se žališ.

18. Brate, a što ne uzmeš crni, baš je Ajomovski :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.