Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Zavisi, dogovorićemo se.
    Ja sam bio u dva, Orange na Novom Beogradu, i neki, mislim da se zove Decibel, na Crvenom krstu. Prvi je znatno prostran i bolja je oprema, ali je 1000 dinara, ovaj drugi je mali, sprčen, sa ne tako kvalitetnom opremom, ali je 500 kinti 2 sata, što je koliko ja znam najjeftinije u gradu.

2. Kod mene je otvoren novi studio, 700 kinti je dva sata, solidan bubanj, odlična oprema, plus i kafić sa smešnim cenama pića.
    Oranž je sjajan, o tom drugom nisam bio.

3. Koliki je studio? I gde je to "kod tebe"?:)

4. Nije veliki, oko 25 kvadrata soba, ali je akustika odrađena fenomenalno. Nalazi se u Tošinom bunaru, Zemun, klub "Jedro".

5. Pa pošto nas ima sigurno više od 5-6, onda i 1000 dinara dođe po 200 dinara po osobi. A znam za jedan studio u Surčinu, jeste malo zabačeno ali mislim da je 600 dinara 2 sata (možda čak i 3 sata, ali zauzet mi fiksni, pa ne mogu da proverim). Ovaj studio što pominje Jezivi je ok koliko vidim.

EDIT: Dolazi i jedan moj ortak možda.

6. Pa kapiram da ima dobrih studija u Kuršumliji, pa nećemo tamo :P

Ne stvarno, Surčin je predaleka varijanta

7. Ne stvarno, Surčin je predaleka varijanta

Kako je predaleko, ima 15 minuta busom od Novog Beograda, meni do Zemuna treba i više nego do Surčina (iz 61. bloka).

8. Dajte neki blizu Ushca, d mogu da se skotrljam tamo :D
    Ja cu da budem kod druga, on je negde kod auto komande, juzni ulevar cinimi se :S

9. Pa dobro Čače ne treba da polazimo od sebe, nego udaljenost od centra.

10. Ih, pa vidi ovog, oće da svira, pa samo da izađe iz studija na BirFest, pa ne može to tako, velik je grad. Tebi treba skoro sat vremena od Autokomande do Ušća.

11. Ljudi, ima jedan mali problem što se mene tiče. A to je da sam ja generalno retard bez navigacije za Beograd, Novi Beograd, Zemun i okolna mesta, jer se tu nadjem jednom ili dvapud godišnje. Meni bi trebao neko da me sačeka na železničkoj i da piči sa mnom odatle ka studiju. Ako ima volontera, slobodno se javite! Inače sam izgubljen kao burek u svemiru.

12. Meni bi trebao neko da me sačeka na železničkoj i da piči sa mnom odatle ka studiju. Ako ima volontera, slobodno se javite! Inače sam izgubljen kao burek u svemiru.

Sačekaću te ja, ali prvo treba da vidimo u koji ćemo studio, pošto još ne znamo. Ti baci broj fona na pvt da možemo da se dogovorimo sve.

13. Može, može, deal što se toga tiče.

14. Ja bih želio da umijem da sviram gitaru, al da ne budem patetični gej pozer nego da cijepam rifčine i solaže, da na mene svršavaju i ljudi iz najzabitijih djelova svijeta. Iko?

15. Meśa

Ja bih želio da umijem da sviram gitaru, al da ne budem patetični gej pozer nego da cijepam rifčine i solaže, da na mene svršavaju i ljudi iz najzabitijih djelova svijeta. Iko?

Za početak kupi gitaru. :)

16. nego da cijepam rifčine i solaže, da na mene svršavaju i ljudi iz najzabitijih djelova svijeta.

Želiš biti ja lolololo

17. Gambi, je l akustičnu? :)

Riči, ako umiješ nešto ovako da odguslaš, onda da se mijenjamo i tiki tiki tačke nema više vraćke. :)

http://www.youtube.com/watch?v=zU7ldrgkrZM

18. Dobar song
    ću ga skinem večeras sad sam znojav i smrdim.

19. sad sam znojav i smrdim.

Znao sam, metalac, nema trampe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.