Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. mujo da si rekao rici blekmor pa i da pricamo

2. Naravno i Blekmor, bez ikakve dileme, zato sam i rekao "svi koje slusam u principu", Sles je dospio u prvu postavu vise jer mi se u glavi trenutno vrti pjesma od Gunsa, gotivim ga svakako, ali nisam u tom klinackom tripu da je on bog.

Inace dobro je, ja sam mislio vec da hejtujes Gilmora i Pejdza

3. rici je od tih poznatijih gitarista jedan od najboljih, rekoh kad ih vec navodis onda barem navedi njega
    pa pazi, u 8. razredu sam i ja otkidao na gilmora, pejdza, blekmora, ajoumija, nije to problem, posle shvatis da ima dosta boljih gitarista ali respekt za ekipu uvek i uticaj koji su imali
    za slesa se to vec ne mogu reci, bas nista novo na scenu nije doneo

4. mada pejdz je prilicno brzo propao sa sviranjem droga alkohol sta li
    74 75 - vec je bio neslusljiv, posle toga jos gore

5. Vlatko bi pojeo za topli obrok sve gore navedene.
    A Sleš - pa noje da ništa nije doneo novo, doneo je šešir i naočare:)
    Msm, ima i u tome nešto.

6. pa pazi, u 8. razredu sam i ja otkidao na gilmora, pejdza, blekmora, ajoumija,

Shvataš da ja nisam stvarno osmi razred?

7. Svi su oni tehnicari ali za dobar i melodican solo placaju kleptona jbg

8. posle shvatis da ima dosta boljih gitarista 

A ovo je jako diskutabilno, ako misliš tehnički onda da, ali za sve ostalo zavisi od tvojih kriterijuma, ovi ljudi su imali ogroman uticaj i postali toliko poznati upravo zahvaljujući svojoj vještini i talentu, jer nije to bila 2018 godina da izbaciš guzicu nalijepiš autotjun i imaš "pjesmu"

9. Klepton isto odličan, dobro me podsjeti

10. Mujo ima i u 2018 do ro odsviranih pesama. Zanemari vokale. Poslusaj na primer domce muzicare kako su ldsvirali pesmu od karleuse bankina. Odlicna postavka muzicara i onaj toto fazon

11. peter green, dvejn allman, jeff beck, mick taylor, rori galagher, majk blumfild
    eric johnson, tomi emanuel
    zappa, john mclaughlin, holdsworth, frip
    michael schenker, roy buchanen
    grant green, george van eps
    albert king, otis rush, elmore james
    guthrie govan od novijih
    django
    paco de lucia
    itd.

12. Vjerovatno ukradena muzika, Lukas i Karleusa su medju najvecim domacim plagijatorima. Ali da, ima dobrih, nego je poenta vise to sto danas svaka budala snima pjesmu, naklepa matricu za 5 minuta, vokal za 2, jos 3 min da provuce to kroz filtere i autotjun i opa nova zvijezda

13. Pa dobri su svi ovi, naravno, al kao sto si i sam rekao, i oni se racunaju u poznate

14. klepton mi je nekad zanimljiv muzički, nekad ne, ali stoji da je majstor

15. https://youtu.be/JxjnPiq9om8
    Mislio sam na ovo. Pesma nebitna ali svirka je vrh. Gruv ma prejako odsvirano a nasi ljudi

16. Mozda nije tema za produkciju i aranzmane al jbg izvinjavam se

17. U pravu si, ima malo Toto prizvuk, dobri su

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.