Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Јебеш звезду. Гитара јебе. :)
    А што не волиш Самбору? Ја би му дао хендџаб да је само ову песму направио у каријери и ништа друго:

http://www.youtube.com/watch?v=Ec0KPrlI6KQ

2. Trudio sam se kao Isus da napravim ovo, to jest, odsviram i otpevam istovremeno, I WANT CRITICS, NOOOOOOOOOOOOW!.
    Hvala.
    :D

http://www.youtube.com/watch?v=qU9Sja8yM9c

3. Da se ne trpa sa vodoinstalaterom bonjovijem i da ne nosi onaj ciganski sesir bilo bi nesto od njega..
    Edit:Mada skidam mu kapu sto je prcio Deniz Ricards :)

4. Акорди су скроз кул, баш ми се свиђају. И добро су уклопљени са вокалном мелодијом, тако да је фина песма. Једино што ми се не свиђа је што си много стегнут док певаш, бре. :) Опусти се.

Мада, опет, ја сигурно не бих боље отпевао. :)

5. Chavez jel ovo tvoj bozanstveni , sladunjavi glas ?

6. Fala Džimi :) stegnut je jer je cela pesma razložena, pa sam se više kucao na ritam, em sam čitao tekst, pa mi multi tasking dodje glave. :D

Da, Bio, ovo je moj glas kada se Balaševićujem!

7. U Chavez - dobra ti pesma!

Još ako bi imao nekoga da ti u pozadini lagano ide violom ili violončelom ili flautom...

8. Hvala brate!

Uskoro ću to sa bendom odraditi, imam savršen plan kako treba da zvuči.

Kad završim u GP5 pesmu, okačim vam midi fajl da čujete.

9. Evo MIDI verzije svega ovoga.

http://www.2shared.com/audio/VOoTXKjm/I_die_to_touch_your_bones_2.html

Da se objasnim: Moja muzička filozofija se temelji na liričkoj filozofiji škole Riblje Čorbe, Alice in Chains i R.J. Dia. Kao i Dio, i ja sam dobričina, ali sam opsednut dark temama u pesmama. Imam neki Lejnovski glas kako mi svi kažu, a znam drsko i direktno da složim stih, kao moj dragi Bora debeli.

Muzički deo opet najviše vuče na Alice, Pearl Jam i recimo možda čak i Placebo u neku ruku, iako ga ja lično ne volim baš niti slušam. Možda Radiohead fazon, sva ta razlaganja i lagano pevanje.

Eto, nadam se da sam se objasnio i da vam se svidja ovo što čujete..

10. Odlicna je pesma, samo ono sto je rekao Jimi, malo da se opustis dok pevas..
    Je l' si ti snimao gitaru i pevao u isto vreme?

11. Van Vićkomar me podsetio na open G stim... ceo dan danas sam svirao :D

i evo sta ispalo:
    http://www.youtube.com/watch?v=FkxgoUbVfsE

12. Vidim otvorila se ova tema dok nisam bio tu.Lepo.

13. Darkman, da, i svirao sam i pevao u isto vreme i još čitao tekst, zato sam zategnut bio jer je sjeban multi task od 3 stvari bio.. Sunce ti jebem, jako se ljudim svidja ova pesma, bas sam iznenadjen!

A ova tvoja bluzerska mi baš prejako zvuči. Kontam da bih trčao po livadi od sreće uz ovu stvar! :D

14. Obojica ste super, sad slusam neke pesme sto ste stavili na youtube i kidaju. Subscribe-ova sam se obojici.

15. Čaveze, ovo slušam 20-ti put, kolje koliko je dobro :DDD
    PS: Malo čudno kažeš "eyes" :D
    EDIT: Takođe i Fool's paradise je odlična :D

16. @Darkman030

Dobar ti je instrumental!

17. Hvala ljudi :D
    Zeznuto je da se napravi pesma u open g a da ne lici na neku vec postojecu, nema bas puno opcija.

@Chavez
    Pa zasto ne snimis posebno matricu pa onda pevanje, ne trosi ti se Cu Base od vise snimaka, nije to traka :D
    Bolje ce da zvuci ;)

18. I am retarded for cubase. Neka neko objasni kako, ja radim, fala.
    :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.