U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Враћам Мементо.
Skidam memento (vi spemujete ne ja, a jel moram da volim iste filmove ko vi što volite)
ВРАЋАМ МЕМЕНТО!!!
A da se od sada ignorišu postovi spamera, jebeš ova ograničenja? :)
Dodajem Blistavi um.
А не, ограничење је одлично. Видиш, ако се перхан опет јави на овој страни, одмах добија бан због спема. Ја сам испуцао три поста, видимо се на следећој страни. :)
Едит: Гвоздене, што нас јебеш? :)
Ja bih samo da napomenem da nema Ramba 1 na listi i dalje.
EDIT:
@stiven
Brate,ja taj film volim a od kad ga je trltlr vratila nije skinut. :)
Molim da se banuju autori koji nastave da spemuju i miniraju temu. Skinuti Memento i Noc na zemlji, a istovremeno dodati "Ona voli zvezdu"?!? Ima toliko tema na forumu "Igre" pa se tamo izdrkavajte.
Dodajem The Truman Show
I ja molim isto to. Nijednog više filma ne mogu da se sjetim pod uticajem silnih naslova koje je bilo potrebno uklanjati. Hvala Stivenu, Gambiju i Jerichu za povratak na kolosijek.
A MAČKER u posebnom postu dobija zahvalu! Neizrecivo, znaš! :)
Dodajem TERMINATORA
Dodajem Teletabise.
Kad se sere po temi, nek' je bar kapitalac.
Skidam Insolent Defender :)))
Ahahahahhahaha, ja tu ništa ne bih dodala :-)
Ја бих додао со на рану.
skidam memento
jebao vas memento!
Dodajem Irreversible(2002) , i on je otpozadi, samo sto je bolji (citaj eksplicitniji).
@Rambo Gvozdenovicu, ja sam pokusala, al vidis da se ne pitam nista. :D
Vlajkoseljak - ti to ozbiljno? :)
Najozbiljnije :)
Dodajem Balkanski špijun, a vi kako oćete! :)
skidam ga
Враћам Балканског шпијуна, додајем ,,Црног бомбардера''