U vecini slucajeva levo, mada je naslov teme malo nejasan. Postoje anatomski razlozi za tako nesto. Venska cirkulacija levoga jajeta se razlikuje od desnog i sporija je, pa je levo uvek blago nateceno, zbog cega je teze i podloznije gravitaciji. Inace zbog ovoga levo jaje cesce oboljeva.
Edit: kod mene patka zauzima najnizu poziciju. tj. najvise visi, kao surla kod slonceta.
Zensko oko je nepogresivo kada su te stvari u pitanju. To sto ona vidi ti ne mozes ni da sanjas. One analiziraju svaki detalj, dok su za tebe muda samo muda.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Lijevo
Lijevo Levo left
:D
visi mi vise leva sisa. to je pandan valjda jajima.
Levo.
Janooo baci sisu da se igramoooo.. :p
Десно.
meni levi jajnik uvećan.
Лево је мало веће, али десно више виси.
Ovo pitanje me baci na razmišljanje :))
Ne smijem reći, ako kažem, ovo drugo će da se naljuti :D
Levo više visi al' zato je desno lepše.
Desno!
p.s. Tema je genijalna što sam zaključio iz toga da me je naterala da ustanem skinem se i bacim pogled! Bravo!
Isto...
Оба, јебо га ти.
cek da odem da vidim
Žena mi kaže levo,mada njoj ništa ne verujem.
U vecini slucajeva levo, mada je naslov teme malo nejasan. Postoje anatomski razlozi za tako nesto. Venska cirkulacija levoga jajeta se razlikuje od desnog i sporija je, pa je levo uvek blago nateceno, zbog cega je teze i podloznije gravitaciji. Inace zbog ovoga levo jaje cesce oboljeva.
Edit: kod mene patka zauzima najnizu poziciju. tj. najvise visi, kao surla kod slonceta.
Oš' da kažeš da je moja žena u pravu?
desno
Јеси опр'о руке, парадајз Сосу?
jesam, pre proveravanja :)
Zensko oko je nepogresivo kada su te stvari u pitanju. To sto ona vidi ti ne mozes ni da sanjas. One analiziraju svaki detalj, dok su za tebe muda samo muda.