Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
svi imamo trenutak kada poželimo da napustimo, ne mislim na sajt već uopšte. i ja sam ga imao, i ovdje i na raznim poslovima i u privatnom životu. ali, jedina istina je da se bez svakog može. razumijem i potrebu da se to podijeli sa drugima, sve je to normalno ljudsko ponašanje.
Ovo je tema za one koji OSTAJU na sajtu iako su sve iskusili, sve probali, sve uradili. Kao Radovan III kad kaže "Uđem u biblioteku, pojedem, popijem i gotova stvar"...
onda zanemarite moj post, iako ostajem, ne mislim da sam sve probao. a iskreno, ne mislim ni da takav postoji :)
Da se nadovežem na ovo probanje svega, tako i moj drug nakon 5000 sati u Guild Wars-u kaže da nije probao sve.
Isto tako kaže da je prestao da igra, samo ponekad uđe na sat-dva, eto nije od nedelje ušao i tako, ali to je već druga boles.
Све је то лепо, него есте видели ви ово http://www.youtube.com/watch?v=826HMLoiE_o бемти живот ....
Kako da ostanem kad me ne ćerate da odem?
Провирон нема образа.
MAJKU UPIČKU DRŽAVA DURADI NEŠTO PRAVDA ZA UROŠA!
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!