Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne treba mi akademik da bih znao da je homohomosapiens oboleo čovek.
znaš, to nas neće sprečiti da se trpamo u rč, opaaa.
Gambi, polomili bi ti kosti i ako imaš šal s klubom koji mrze, neko obeležje Hrvata ili Muslimana, ako imaš obeležje stranke koju oni ne vole...Dakle NE RAZBIJAJU huligani samo PEDERE. Najebe svako ko natrči na takvu grupu, a ne svidi im se zbog nečeg. Meni bi bilo odvratno da vidim dva tipa da se žvale, baš odvratno, ali bi ih ignorisao, a ne bih im razbio glavu, ali da mi 100 njih paradira i to nameće, e tad bih već došo u iskušenje da bacim ciglu!:-) To mi deluje PROVOKATIVNO!
Što bi te sprečilo, idi u kurac. Nisi ti kriv što ti se to sviđa. Ja sam protiv sprečavanja trpanja u rč.
Ne da mi se svidja, ja to obožavam. Ništa lepše od kurca u dupetu.
Кад видиш цркотину на улици, нико те не тера да је гледаш, миришеш и пипаш ако ти је одвратно.
А дупе у тегли?
Crkotine ne organizuju paradu.
Pa to, Vučice, ako mora da se održi skup, ajde, sledeći put ćemo možda ti i ja želeti da protestvujemo, ako je već pravna država u pitanju, treba imati tu slobodu, ali oko ovakvog pitanja treba voditi računa o tajmingu. Oni radnici koji blokiraju, blokiraju jer mesecima nisu primili platu, mislim da su u daleko težoj situaciji i imaju prava da ometaju gradski život. A za ove, ima toliko drugih meseci kada je manja gužva, manje problematičnih grupa ljudi na ulicama (jer baš u julu ili junu bar deo tih huligana ode da letovanje, kao i ljudi sa malom decom, oni koji ostaju su uglavnom roditelji koji su poslali decu na letovanje i oni koji rade i naravno deo huligana, ali opet, manje narodne mase, manje saobraćaja, lakša zaštita od strane policije), a i demolirani delovi grad abi se sredili taman kad se ljudi vrate sa odmora ili ponovo krenu na posao. Ne ovako, ovo je stvarno veliko maltretiranje za grad.
А шуљеви?
Испод су линкови за сет фотографија са једног до јаја Прајда човече, из цивилизованог Сан Франциска ЈУ-ЕС. Протестантско-хришћански фундаменталисти белог колорита су донекле цензурисали ово сматрајући да они испод 18 лета не би трбало да гледају. Стотину му зечјих шапа! Пошто су људи одавде махом још фундаменталисти,хомофобични и затуцани нека погледају ово значајно достигнуће у вези љуцких права и слобода да се мало еманципују и нека виде који им пут тек предстоји.
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_2_full/
Čim komunalci ugledaju crkotinu maše se za lopatu, u kamion pa na deponiju. To je ono što nama treba, dovoljno komunalaca i dovoljno velika deponija pa na nju: pedere željne publike, komuniste, četnike, šizofreničare, teoretičare belosvetskih zavera, huškače, medijske seratore, penzionere, navijače, neopredeljene huligane, dilere, mafiju, sitne kriminalce, kvarne vlastodršce i naravno one koji idu preko reda u pošti. A onda i sami komunalci da se zatvore na nju jer je izopačenost zarazna.
I onda će deset čestitih ljudi koji preostanu u Srbiji pod onom epskom šljivom da žive u sreći i veselju.
Pa ne mogu kad tada nabacuju ten i neguju kožu sa kremama lololo
škk hoochie gdje ti dodje do ovih modernih ljudi 21.vijeka koji tako slobodno pokazuju ljubav!?
Pustimo ih da paradiraju, da traže svoja prava i tako dalje. Život je krug koji se stalno okreće, za 15-20 godina ćemo i mi biti u situaciji da paradiramo i da se borimo za svoja prava jer će pederi biti svuda, a mi ćemo biti u podređenom položaju...Sve ima svoj početak i kraj, tako i vladavina heteroseksualaca, a isto će tako jednog dana doći kraj ove represije koju vrše pederi
+1
Hoochie Coochie Man - toliko je ogavno da je to neverovatno.
Hoochie, pa ovo je užasno! Čist egzibicionizam, nemam reči.
Haha, neka krenu koji mesec ranije sa negom. :)
Нашо на нету.Мсм ја се борим за љуцка права, 'наш? И сад оно, имаш хулигане, који бате носе неке палице и пајсере и оће да размрскују лобање ваким људима. Ваким људинама еј? Па мисим стварно нема смисла. Јеботе па шта ако се још и њихова усвојена деца нађу ту, кад хулигани наиђу? Мисим стварно хулиганизам пичкице хомофобија, затуцаност и то, 'наш?
Hoochie...fala sto mi zgadi zivot
Па ово је живот бате! Како да ти Животом згадим живот бате? Оно као: Слободна љубав, водите љубав а не рат и то.... мисм немој ми то хулиганско "згадиш" 'наш? Мисим како ти се лепота може згадити, мисим ти си хомофоб, натураш свој 'начи:хетеросексуализам ' начи.
Iako sam ''gradsko dijete'' ja sam zatucani bosanski srbin kojem se ovo gadi :)