Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ne treba mi akademik da bih znao da je homohomosapiens oboleo čovek.

2. Ne treba mi akademik da bih znao da je homohomosapiens oboleo čovek.

znaš, to nas neće sprečiti da se trpamo u rč, opaaa.

3. Gambi, polomili bi ti kosti i ako imaš šal s klubom koji mrze, neko obeležje Hrvata ili Muslimana, ako imaš obeležje stranke koju oni ne vole...Dakle NE RAZBIJAJU huligani samo PEDERE. Najebe svako ko natrči na takvu grupu, a ne svidi im se zbog nečeg. Meni bi bilo odvratno da vidim dva tipa da se žvale, baš odvratno, ali bi ih ignorisao, a ne bih im razbio glavu, ali da mi 100 njih paradira i to nameće, e tad bih već došo u iskušenje da bacim ciglu!:-) To mi deluje PROVOKATIVNO!

4. Što bi te sprečilo, idi u kurac. Nisi ti kriv što ti se to sviđa. Ja sam protiv sprečavanja trpanja u rč.

5. Nisi ti kriv što ti se to sviđa.

Ne da mi se svidja, ja to obožavam. Ništa lepše od kurca u dupetu.

6. Meni bi bilo odvratno da vidim dva tipa da se žvale, baš odvratno, ali bi ih ignorisao, a ne bih im razbio glavu, ali da mi 100 njih paradira i to nameće, e tad bih već došo u iskušenje da bacim ciglu!:-) To mi deluje PROVOKATIVNO!

Кад видиш цркотину на улици, нико те не тера да је гледаш, миришеш и пипаш ако ти је одвратно.

7. Ništa lepše od kurca u dupetu.

А дупе у тегли?

8. Crkotine ne organizuju paradu.

9. Pa to, Vučice, ako mora da se održi skup, ajde, sledeći put ćemo možda ti i ja želeti da protestvujemo, ako je već pravna država u pitanju, treba imati tu slobodu, ali oko ovakvog pitanja treba voditi računa o tajmingu. Oni radnici koji blokiraju, blokiraju jer mesecima nisu primili platu, mislim da su u daleko težoj situaciji i imaju prava da ometaju gradski život. A za ove, ima toliko drugih meseci kada je manja gužva, manje problematičnih grupa ljudi na ulicama (jer baš u julu ili junu bar deo tih huligana ode da letovanje, kao i ljudi sa malom decom, oni koji ostaju su uglavnom roditelji koji su poslali decu na letovanje i oni koji rade i naravno deo huligana, ali opet, manje narodne mase, manje saobraćaja, lakša zaštita od strane policije), a i demolirani delovi grad abi se sredili taman kad se ljudi vrate sa odmora ili ponovo krenu na posao. Ne ovako, ovo je stvarno veliko maltretiranje za grad.

10. Како не намећете, када кажете да је ваше исправно, а њихово болест? Ви ЊИМА намећете, они само хоће да имају иста права као и остали људи.

А шуљеви?

Испод су линкови за сет фотографија са једног до јаја Прајда човече, из цивилизованог Сан Франциска ЈУ-ЕС. Протестантско-хришћански фундаменталисти белог колорита су донекле цензурисали ово сматрајући да они испод 18 лета не би трбало да гледају. Стотину му зечјих шапа! Пошто су људи одавде махом још фундаменталисти,хомофобични и затуцани нека погледају ово значајно достигнуће у вези љуцких права и слобода да се мало еманципују и нека виде који им пут тек предстоји.

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_2_full/

11. Кад видиш цркотину на улици, нико те не тера да је гледаш, миришеш и пипаш ако ти је одвратно.

Čim komunalci ugledaju crkotinu maše se za lopatu, u kamion pa na deponiju. To je ono što nama treba, dovoljno komunalaca i dovoljno velika deponija pa na nju: pedere željne publike, komuniste, četnike, šizofreničare, teoretičare belosvetskih zavera, huškače, medijske seratore, penzionere, navijače, neopredeljene huligane, dilere, mafiju, sitne kriminalce, kvarne vlastodršce i naravno one koji idu preko reda u pošti. A onda i sami komunalci da se zatvore na nju jer je izopačenost zarazna.

I onda će deset čestitih ljudi koji preostanu u Srbiji pod onom epskom šljivom da žive u sreći i veselju.

12. mogli su uzeti neki drugi datum, zašto nisu uzeli jun ili jul

Pa ne mogu kad tada nabacuju ten i neguju kožu sa kremama lololo

13. škk hoochie gdje ti dodje do ovih modernih ljudi 21.vijeka koji tako slobodno pokazuju ljubav!?

14. Pustimo ih da paradiraju, da traže svoja prava i tako dalje. Život je krug koji se stalno okreće, za 15-20 godina ćemo i mi biti u situaciji da paradiramo i da se borimo za svoja prava jer će pederi biti svuda, a mi ćemo biti u podređenom položaju...Sve ima svoj početak i kraj, tako i vladavina heteroseksualaca, a isto će tako jednog dana doći kraj ove represije koju vrše pederi

15. Crkotine ne organizuju paradu.

+1

Hoochie Coochie Man - toliko je ogavno da je to neverovatno.

16. Hoochie, pa ovo je užasno! Čist egzibicionizam, nemam reči.

Pa ne mogu kad tada nabacuju ten i neguju kožu sa kremama lololo

Haha, neka krenu koji mesec ranije sa negom. :)

17. škk hoochie gdje ti dodje do ovih modernih ljudi 21.vijeka koji tako slobodno pokazuju ljubav!?

Нашо на нету.Мсм ја се борим за љуцка права, 'наш? И сад оно, имаш хулигане, који бате носе неке палице и пајсере и оће да размрскују лобање ваким људима. Ваким људинама еј? Па мисим стварно нема смисла. Јеботе па шта ако се још и њихова усвојена деца нађу ту, кад хулигани наиђу? Мисим стварно хулиганизам пичкице хомофобија, затуцаност и то, 'наш?

18. Hoochie...fala sto mi zgadi zivot

19. Hoochie...fala sto mi zgadi zivot

Па ово је живот бате! Како да ти Животом згадим живот бате? Оно као: Слободна љубав, водите љубав а не рат и то.... мисм немој ми то хулиганско "згадиш" 'наш? Мисим како ти се лепота може згадити, мисим ти си хомофоб, натураш свој 'начи:хетеросексуализам ' начи.

20. Iako sam ''gradsko dijete'' ja sam zatucani bosanski srbin kojem se ovo gadi :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.