Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. I pederi će biti gori od bilo koje političke vlasti. Moraćeš da se učlanjuješ za 20 godina u LGBT partije da bi mogao da nađeš posao. Biće ih svuda ako im se sad dozvoli, u vrhovima političkih stranaka, u ekonomiji, poljoprivredi itd. Držaće sve u šaci, svi bre ima da postanemo pederi i lezbejke za neko vreme hteli mi to ili ne. Jednostavno neće biti izbora, reći će, oni koji su nas podržavali oni su okej....vi koji nas niste podržavali sad ima ili da se preobrazite u pedere (i takvi će da budu onda najveći pederi, isto ko poturice, i pokatoličeni Srbi) ili ima da ispaštate više nego što smo mi u našim začecima ispaštali.

Mislite da neće biti kad dođeš u firmu na razgovor dijalog tipa : -Dobar dan, želim posao imam sve kvalifikacije.
    -Dobar dan, da li volite žene?
    -Volim.
    -A muškarce?
    -Pa ne u tom smislu...
    -Oooukeej, sva mesta su popunjena žao mi je..

I ZAŠTO se u samom nazivu teme protivnici homoseksualnog stava nazivaju kao ANTInešto...zašto su svi koji su protiv toga odmah huligani, homofobi, fašisti, anti bla bla? Što se tema ne zove Heteroseksualci i antiheteroseksualci??? ili Nedukatlije i Antinedukatlije?

2. Slike su odvratne...Ovakve brate sa distance...Zoljom...Pa posle napalm..Bez tragova...Ovi traže neka prava? Može al kod Lucifera...

3. Ma, penzioner, to si ti od te sorte što ni ne znaju za koja se prava bore, nego bi samo da se pokazuju. To bi i ja na robiju i rebnula im kaznu milionče, p ada vidimo.

4. Спустите се у мушки јавни вц на Тргу Републике, код позоришта, па видите шта је поремећено. Што оне болеснике нико не дира? I want to pee freely!

5. Једног човека питало дете "тата, зашто ми не купиш бицикл?" Он му рече: "Мрш у пичку материну, што не питаш к'о сва нормална деца зашто се чике љубе, а не те глупости!"
    Ископирајте ово на статус ако вас смара дечја радозналост!

6. Јеботе, сад се сетих, ја имам свадбу у недељу. Скуп сватова је негде око један, а Дачић забранио све скупове. Шта сад да радим?

7. Nema šta, savršeno normalni ljudi kao i svi drugi...
    Od svog tog gej sranja jedino u potpunosti mogu da razumem lezbejke... Pička je nešto najslađe! :)

8. нажалост, нисам у прилици да ишчитам све претходне постове на овој теми. ионако ћу да будем кратак, пошто ћу неке исечке из мог дневника о педерима, лезбејкама, мешанцима и жидовима објавити у следећим дефиницијама.

што се саме параде тиче, и свима ја јасно да су то организовали политичари како би склонили народу мисли с битнијих тема, као што су косово, еу, глад, сиромаштво, пласман србије на еп, итд. наравно, ту су и жидови, који желе да причом о паради заштите свој тајни положај. сматрам да би требали ићи редом и решавити важније проблеме, а то су: жидови, цигани, масони, па тек онда педери. о самој паради, као и томе да ли је педерство болест, ствар избора, генетски поремећај, или нешто четврто, неком другом приликом.

сретен

9. Pitam se, što se trpaju tamo gde im nije mesto? Mislim na pedere i lezbejke. Ovo je Srbija a ne tamo neka zemlja gde im je sve, i ono što nije normalno, normalno. Srbin je ispravan ali pomalo lud i kratak sa živcima. Kada će da shvate da Srbinovo mišljenje o pederima ne može da se promeni tek tako i da sve prihvati preko noći? Pa, majku mu, mi smo hrišćani a ne tamo neki buržuji. Pederi, bež'te odavde ili ćutite da ste pederi!

http://arch.413chan.net/not_sure_if_person_serious-(n1298348232637).jpg

Gambi, to je sasvim normalno da svoje rođeno dete prihvatiš takvog kakav jeste, ipak si ga ti napravio. Da li bi prihvatio da se neki pederi dosele u susedni stan i da se svake večeri čuju zvuci dahtanja i skičanja i razne prljave reči a da ti dete od 5 godina sluša sve to? Kako bi se osećao? Kako bi to objasnio detetu ako te pita šta se to čuje i zašto se čike ljube na ulazu?

A шта ако се дечко и девојка доселе и свако вече се чује дахтање и ''саћу ти га стрпам у рч, курво'', а твоје дете све то слуша.
    Шта, педери су сви по дифолту перверзни?
    Дефка за тебе:
    http://vukajlija.com/pozivanje-na-decu

Ako čevek ima potrebe da se hefta u bulju, nek to radi u 4 zida.

Јубиларно 278. помињање 4 зида на овој теми.
    Извини, а где би се иначе трпали? На улици? У Србији је егзибиционизам забрањен законом.

жидови, цигани, масони, па тек онда педери

Лолло

10. Pitam se, što se trpaju tamo gde im nije mesto?

I ja sam se to oduvek pitao. Čmar služi da se na njega sere a ne da se trpaš u njega :)

11. Iam jedno pitanje jel postoje gej klubovi u bg-u nisam iz bga pa ne znam i ako postoje znači da mogu da se ljube bezbedno u javnosti pošto vidim da pomiljete lomljenje kostiju zbog toga i tako te tripove

12. Сигурно постоји геј клуб, ако може у Истанбулу да има сигурно има и овде.

13. Према мојим информацијама, има геј клубова али јако мало... Кажу да су увек пуни хД

14. Има тих геј клубова, али одустани, нема шансе да наваташ лезбејке тамо. Веруј ми!

15. Trute sad si mi srušio sve moje nade lolo
    Eto vidite da mogu da se ljube u javnosti u tim homo klubovima

16. Али то је у четири зида, то им нико не брани.

17. http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/280197/Decak-u-osmoj-godini-zapoceo-promenu-pola

Клерофашисти, зашто и момцима са доње слике опструишете право да усвоје мале дечаке, са малим науљеним гузама, или авај, право да буду тате?

http://slike.milf-hosting.info/images/1317392842.jpg

18. Клерофашисти, зашто и момцима са доње слике опструишете право да усвоје мале дечаке, са малим науљеним гузама, или авај, право да буду тате?

Што? Баш фини младићи... хДД

Хтедох са ортаком да отворим геј бар, контали смо да би ту капале паре врло фино хД
    http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.