Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. CITAT Gambi, to je sasvim normalno da svoje
    rođeno dete prihvatiš takvog kakav
    jeste, ipak si ga ti napravio. Da li bi
    prihvatio da se neki pederi dosele u
    susedni stan i da se svake večeri čuju
    zvuci dahtanja i skičanja i razne prljave reči a da ti dete od 5 godina sluša sve
    to? Kako bi se osećao? Kako bi to
    objasnio detetu ako te pita šta se to
    čuje i zašto se čike ljube na ulazu? CITAT

Reko bi mu sine to se pederi trpaju u rc.

2. Čim to počnu da ističu u prvi plan i poturaju drugima-dobiju po brnjici pa počnu da kukaju kako su ugroženi. Dakle ćuti, uživaj u 4 zida i ne nameći svima svoju bolest i imaćeš prava kao i svi mi "normalni"...Eto rešenja...

apsolutno se slazem

3. SVE TO TREBA JEBATI U DUPE!!!

4. Ja da imam sina i da saznam da je peder, jebo bi ga u dupe zbog toga! Al ne bi dahtali, da ne kenjaju komšije tipa Vučice.

5. Baš to penzioneru! Što da nameću, ni mi njima ne namećemo svoje seksualno opredeljenje. Oni pate od neke vrste teške anksioznosti. Trebalo bi da posete psihologa a u najgorem slučaju psihijatra.

6. Vučica objasnila!
    Penzioner takodje!

7. Gambi, to je sasvim normalno da svoje rođeno dete prihvatiš takvog kakav jeste, ipak si ga ti napravio. Da li bi prihvatio da se neki pederi dosele u susedni stan i da se svake večeri čuju zvuci dahtanja i skičanja i razne prljave reči a da ti dete od 5 godina sluša sve to? Kako bi se osećao?

Исто не бих прихватио као ни да је ту хетеросексуални пар који моје дете мора да слуша, а неприкладно је за његове године.

Kako bi to objasnio detetu ako te pita šta se to čuje i zašto se čike ljube na ulazu?

Јао, опет деца-аргумент. Фејспалм. Стварно. Будите мало оригинални, сморило ме милион пута да одговарам на исто питање.

Исто што кажеш и кад види хетеросексуални пар - воле се. Ако пита зашто две чике, а не тета и чика, лепо му објасниш да нисмо сви исти, да различити људи воле различите ствари.

И сад је следеће - јесте па да деца схвате ТО као нешто нормално, је л' да? И треба да схвате, јер јесте нормално. Неће вам конвертовати децу у педере, не бојте се, није заразно.

8. Što da nameću, ni mi njima ne namećemo svoje seksualno opredeljenje.

Како не намећете, када кажете да је ваше исправно, а њихово болест? Ви ЊИМА намећете, они само хоће да имају иста права као и остали људи.

9. Vucice odgoji mi dijete lololo

10. Samo treba poći od činjenice da su homoseksualci oboleli i onda može da se priča o ostalim temama vezano za prava, parade, kurce i kurce...

11. Јер си ти тако рекао, претпостављам?

12. Briga mene, neka imaju svoja prava ali u svojoj sobi. Kažem još jednom da bi bilo izuzetno rizično po njih da se ljube na javnom mestu. Psihički nestabilni ljudi tipa huligana bi ih prebili.

13. Вучице у томе је и проблем!

14. Pa neka se leče i jedni i drugi. Huligani od hiper-ekstremno-živčano-psihičke bolesti a pederi od anksioznosti i sve će biti ok.

15. Briga mene, neka imaju svoja prava ali u svojoj sobi.

Jebanje u vaginu je tako mejnstrim.

16. Nemam ja ništa protiv njih dok oni mene ne smaraju i dok se ne mešaju u moje stavove ili vaspitanje dece, lično mi više smetaju ovi huligani na ulici koji se u ime ljubavi prema pravoslavlju napijaju, raspojasaju i razlupavaju gradsku imovinu. Jedino mislim da tajming stvarno, ali stvarno nije dobar. Znam ono što pričaju velike promene na velika vrata ulaze i da ništa ne može malo nereda, ali ipak, ja u tom gradu koji oni razlupavaju treba da možda odem u bolnicu da se porodim ili mi pozli, a hitna ne može da dođe do mene. Opet će nam demolirati grad, a ajde da je neka mirna situacija pa da i nemamo drugog posla, nego sranja izbijaju na sve strane. Iskreno mi je žao te policije, ne ovih na vrhu, nego jadnih policajaca koji tu stalno stavljaju život na kocku. Isto tako, mogli su uzeti neki drugi datum, zašto nisu uzeli jun ili jul... Godišnji su odmori, lakše bi ih zaštitili. A u krajnjem slučaju avgust, kada se ljudi vraćaju sa odmora, ali još uvek nije gužva u saobraćaju.
    Iskreno, protivim se usvajanju dece od ovakvih parova, i kod životinja ima homoseksualnog partnerstva, ali ipak ne i dece.
    Sad, ja sam ovo više razmatrala sa neke praktične strane, jer, da budemo iskreni, to me se i najviše tiče ovde.

17. Који си дукатлија, каже се у пичку!

18. Који си дукатлија,

Upravo, ja vama i pričam kako je dobro jebati se u dupe! A vi nemrete verovat!

19. Smorena i ti si objasnila.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.