U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
А неки људи воле да серу и пишају једни другима у уста и то зову фетишем. Што не значи да то није болест.
Зар је толики дефицит лепих, јебозовних и искусних жена у двадесетим и тридесетим годинама да мораш да намамљујеш клинке Нодијем у стан?
Kamikaza, on je bio bukvalno najbolji ortak sa nama, recimo ja sam bio baš dobar sa njim i nikad nisam primetio ništa u tom kontekstu sa njegove strane...jednostavno je birao one povučenije za koje je bio siguran da mu se neće protiviti i jebiga...skoro 30 godina arčio takve klince. Al bilo do jaja, poređa prva dva reda klupa ispred svog stola i tu sedimo mi muški i gledamo film, a ako neka devojčica pisne najebe joj se keve i odma joj zataftari kečinu u dnevnik.
Ma ima lepih zena, ali su oni ruzni pa ne mogu da ih poseduju ;)
Ista stvar i sa zoofilijom ;) Mozda manjak samopouzdanja, pa karaju zivotinju, njima lepo ko da su obalili zensku ;)
Ista stvar i sa zoofilijom ;) Mozda manjak samopouzdanja, pa karaju zivotinju, njima lepo ko da su obalili zensku ;)
a jeste baš, a kako ćeš da objasniš to što ima pedera da kad ga vidiš pomisliš ''pogle ovu budalu kako izgleda mož da ima koju hoće, a on se pederiše''...
nema to nikakve veze sa izgledom.
Па, ето им решења, нек набаве овцу или нек сублимирају своју педофилију у песме као Жељко Тхе Самарџић...И овце на броју и вукови сити,
Petre Panu, nisam govorio o pederima, nego o pedofilima ;)
A pederi, oni sto mogu da imaju koju hoce, oni se jednostavno napucavaju za svoje lepe deckice xD ili devojke? U toj njihovoj zajednici ne zna se ko prima a ko uteruje. xD
Jednostavno, vise im se svidja osecaj analne stimulacije njihovih prostata nego normalan sex, vadzajna plus pines.
Јел нешто вако? хD
http://www.youtube.com/watch?v=5tYAA285gY0
Jackie Chan move...aaaaaaaaaaaaaaahaha...
Butina, loše si razumeo... dva puta češće je dva puta češće...na svaka 3 pedofilna seksualna akta 2 su heteroseksualna, jedan je homoseksualan...a pošto ima 90posto strejtša trebalo bi da bude na 10 jedan homoseksualni...to je statistika...odnos homoseksualne i heteroseksualne pedofilije...
Ma, onda bi se organizacije za zastitu zivotinja pobunile i kamenovale pedo-zoofile :D
Ahaah jak ti klip :D
Ala mi se to često dešava večeras. Moram prestati da pijem vodu iz wc-šolje.
Al zaozbiljno, sumnjam nešto u taj podatak. Morao bih da vidim statistiku, a do tada ću se morati složiti s tobom.
Izgleda da je neciji neuron lose razumeo kad je prenosio informacije o seksualnoj orijentaciji kod neke osobe xD Eto kako je nastao jedan dukatlija ;)
Loool, koja bi to jebena fora bila...
Bilo bi razbijenih glava i rascvetalih cmarova svuda po ulici.
OZŽ bi gadjao zoo-pedofile, kamenovao, a u isto vreme zoo pedofili bi jurili vuka bojovića jer se lože na njegovu bradu, imaju vlažne snove o svršavanju po bradi Vuka Bojovića. I dok Vuk beži, grupa gejeva juri i OZŽ i Z-P da im rascveta čmareve. ;)
Trololo
džimiii, džimi s' tu?
Шта је?
m.. pa s obzirom da si ti "otvarač" ove teme kontam da bi te zanimalo.
jer, ako ne podelim ovo danas, zaboraviću kakva sam rasejana.. ja pitala juče i svi me iskulirali.
naime, našla sam, čeprkajući po kompu jedan jako kul tekst, zove se "pet polova" od en fauso sterling, o tome kako je i sam pol i binarna podela konstrukt a ne samo rodne uloge..
da aploudujem ako 'oćeš da čitaš?
baš je zanimljiv.
Christine,postavi.Evo i mene interesuje.
Аплоудуј. :)
https://docs.google.com/document/d/1mmwsqbQS9yjXEWgxtopgkB2sE7TN_61rObmLnb2lhcM/edit?hl=en_US&authkey=CPSni9sB
evo na gdoc-u, ali nešto zajebava i neće da otvori, iako je public.. hm.. ju tel mi.
edit: http://www.mediafire.com/?jmjb1z4efmrr82j
ovako bi trebalo da će :)
Postoje dva pola-muški i ženski,koji se naravno mnogo razlikuju.A sve ostalo što nastaje izmedju su nijanse i grške koje se jave tokom trudnoće.Tako ja mislim.I mislim da se hermafroditi ili bilo koji drugi iz ovog teksta ne mogu računati kao zaseban pol.
Hvala Christine,zanimljivo.