Romi: Društveni paraziti ili samo stereotip?

1. pa ne znam pitam, trebalo bi biti..valjda :/

2. Bravo pogodio si pravo u centar Scousere,ima logike to što kažeš.Ja mogu samo da nagadjam,verovatno se priroda postarala da im nešto uzme a nešto da(tu mislim na gipkost,izdržljivost pri extremnim uslovima i brzini).Ko zna šta sportisti sve rade i kojim se operacijama da kažem ,,doteruju" usled svojih nedostataka.Možda sve to i ne utiče na njihovu okretnost i brzinu,stvarno nzm(ovo su samo predpostavke).Zato bih voleo da čujem mišljenje nekog ko pznaje ako ne arheologiju onda makar anatomiju.

3. Imaju i drugacije kukove pa su im noge dosta jace a i duze ruke onako majmunske raspon ruku im veci od visine ccc crnci crnci ko vas ne zna (himki) skupo bi vas platio

4. Дајте онај гиф стевчо пред таблом кад опружи руке да измјеримо колике су

5. Без шале, у првим постовима ове теме се расправља зашто су угрожени цигани само зато што су цигани, а стевчо је из те чињенице профитирао, тако да је стереотип да су цигани угрожени зато што су роми

6. Ispravnije je rom. E jesu romi slicni crncima? Mislim da imaju sve prsljenove i uopste nisu fizicki dominantni samo su izdrzljivi ko pacovi

7. хаха одакле им бре сви пршљенови јеси ли ти видео колику вратину стевчо има, кад иде неравном улицом пада му глава на страну онако јер нема пршљен један

8. а има и руке до пода тако да што се мене тиче стевчо је црнац, е сад да л' је црнац близак циганима то не знам баш поуздано али мислим да су с исте гране

9. Цигани воде порекло из Индије, а Индијци су мешавина Аријаца (белци) и Дравида (црнци).

10. Cigani da nešto rade nebi bili.ugroženi...
    Jel ste beše Stevčo vuko po novinama i TV-u kao mladi Ajnštajn?

11. Aj odjebite malo s tom spikom povezivanja Arijevaca i Bliskog Istoka a kamoli indije, jer su ti arijevci davno otisli zapadno pre dolaska ovih garavih smrda

12. Нису Аријевци, него Аријци.

13. ариљци јебени

сишо плавокоси мајмун с дрвета малину да бере шта курац банана

14. Jbg bila dobra otkupna cena a s bananom se zgovnali nosili ispred zgrade vlade prosipali tamo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.