Novo: KTITOR nalozi

  1. Ne. I dalje mozemo da im skacemo po kicmama.

  2. Piro,

    Što bismo zatvarali usta mi koji mislimo drugačije? Zar poenta ovog sajta nije izražavanje slobodnog mišljenja svih nas?

  3. Ne pričam ja o dručijim mišljenjima već pričam o tome da ćute oni koji NE ZNAJU išta o tome.
    Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali to mišljenje trebaš potkovati znanjem.

    A opet, ovo nema nikakve veze sa temom.

  4. Uvredljivo je nekome koga i ne poznaješ reći da zatvori usta na osnovu slobodne procjene da taj NE ZNA NIŠTA o aktuelnoj temi. Moje mišljenje je potkovano dovoljnim znanjem-obrazovanjem i životnim iskustvom i o novim VIP-KTITOR nalozima rekao sam ono što sam siguran da je istina.

  5. Извињавам се што упадам, али ово 'trebaŠ' ми боде окце. Сигуран си да је истина да је вукајлија толико озбиљна и битна у социолошком смислу да би било каква класификација на истој могла довести до пада нечијег личног моралног система, осећаја дубоке увређености и не дај Боже, смака света? Ако јеси, онда си све ово схватио преозбиљно, или чак и погрешно.

  6. Moja "slobodna" procena je da svako ko se na spomen klasne podele ograđuje od toga uz reči: "Ju, kominizam, iš!", ne zna išta o komunizmu niti o klasnoj podeli.
    A o bitnosti ili nebitnosti Vukajlije nije reč, već u tome koji "mišljenje" izlažeš o temi o kojoj očito ne znaš, bez obizira koji medijum za to koristiš...

    Prosto, ljudi, zubaru ne popuju laici o lečenju zuba, arhitekti o izgradnji. A o društvu i politici su svi eksperti.

    A opet, ovo nema nikakve veze sa temom. Tačka!
    Oćeš da pričamo o klasnoj podeli, otvori temu.

  7. Извињавам се што упадам, али ово 'не дај Боже' ми боде окце. ''Бог'' се у фразама пише малим ''б''. :P :)

  8. ''I da, obračam se u 2. licu, jer se obraćam svako ko se oseća prozvanim.''

    Пиро, мислим да је Мулуца мислила на промену ''требати'' по лицима.
    Ја треба, ти треба, он треба, ми треба...

    Али... ТребаШ нешто за пиће. :))

  9. А ја се после прве реченице обраћала зељчеку. Хфала, Џими, али никад нећу сконтати кад се пише малим, а кад великим словом. Мада, можда и може у мојој реченици да иде великим, с обзиром на то да се обраћам конкретно сили која је названа тако?

  10. Izmenio sam post pre nego što sam video da si već odgovorio.

  11. А да, што се тиче мојих коментара о класама и комунизму, чисто сам карикирала целу ову забринутост и гнев око 'подела', с тим у вези, кажем да су поједини схватили цео сајт преозбиљно, да се опусте и уживају, има много битнијих ствари у животу од вукајлија ктитор налога и саботаже истих... Признајем да из социологије имам само средњошколско знање. :)

  12. А ја немам ни то знање из средње школе, везано ѕа социологију! :) У ствари, имам нешто мало, али за ту врсту знања нису потребни написмени документи. Мис'им, колико имамо подмићених доктора, а они сви дипл.?

    Ne vidim u ovome neko "klasno raslojavanje" autora, i molio bih ubuduće ljude koje nemaju pojma o klasama, da zatvore usta.

    Ниро, човече, шта причаш ти? Па, чим неко има нешто што остали немају, тај се разликује од осталих.

    Само бих замолио неког Ктитора да ми уживо покаже како изгледа Ктитор налог (нађемо се у БГу, имам ја преносиви компић), па да видим какав је трип са тим шареним словима, за тим сам жудео. :) Ако ми се свиди, и ако неко буде имао неку ЛСД сличицу да појачам чуло (никад нисам пробао, ал' ово је прави повод), можда постанем Ктитор.

    У сваком случају, најискреније и без зајебанције предлажем оснивање Ктиторчића, тј. Ктитора без ктиторских повластица... Или само... немам појма, поштоваоци сајта. Уплатиш колико можеш и хоћеш, немаш повластице и боли те увце!

  13. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali to mišljenje trebaš potkovati znanjem.

    Онда би ти требао увек да ћутиш. Међутим, добар је то фазон, ако не знаш ништа, оптужиш све остале да су глупи јер јбг ако крене расправа, увек је ту википедија за аргументе...

    ... али није ово тема за то.

  14. @zeljček jel postoji klasno raslojavanje između onih koji kupuju npr "Blic" i onih koji ne? Mislim ovi prvi ipak imaju novine u rukama, čitaju vesti, mogu da ih i u klonju nose, rešavaju ukrštene reči, ubijaju muve i svašta nešto. Dakle stvar je odluke a ne novca i niko ko ima kompjuter i internetu konekciju me ne može ubediti da je 200 dinara mesečno puno za nešto što bi svakodnevno koristio. A ako mu ne treba, onda je i 1 dinar puno.

    što se tiče donacija, pa zar ovako nije poštenije? zamislite neko donira 100 evra. zavisi od čoveka, ali u većini slučajeva će taj neko očekivati neki poseban tretman od strane moderatora, ne daj bože da ga neko banuje. sa ktitor nalozima sve je čisto - platio si nešto, odmah si i dobio nešto i kraj priče.

  15. Dečko, ja ne vidim išta u tvom postu van prikrivenog pokušaja vređanja.
    Ja odgovaram na stavove koji su izraženi, i tražim da ih argumentuju.
    To sada tražim i od tebe.
    A, ne, ja svoje argumente ne kopiram sa vikipedije, već zapravo učim o tome.

  16. piro i Самхаин kraj sa ovim. sve dalje poruke koje nemaju veze sa temom biće obrisane.

  17. хехех..кајза ево од мене једна пјесма за почетак ктитор налога, и свега тога...
    свака ч... ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=FPl-UIF8XB4

  18. каизене, 100 евра? Ја сам мислила да је ово озбиљна тема :))

  19. ček ne kapiram, premalo ili previše? :)

  20. Пиро, учиш, али још треба да учиш.

    Каизен, занимљиво је што је споменут Блиц као пример. Да се метафора односила на ТВ, Б92 би био узорак. :) Елем, неравноправност ће се огледати у томе што ће дефке тих људи увек бити отворене за гласање, а ако не увек отворене, онда 99,99% отвореније неголи од нас нектитора.

    И, ето, само стави табелу "Поштоваоци и пријатељи сајта" и буди уверен да ће се наћи људи који не желе да буду фенси ктитори, а који желе да помогну сајту. Јер, сам си рекао, циљ је помоћ, а не раслојавање. Ктиторизацијом се више постиже то друго. Узгред, колики је рок за брисање дефке сада? И да ли свака откуцана постаје власништво Вукајлије, небитно да ли је обрисана?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.