U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Evo primera, uzimam jedan matori post gde Surovi brani definicije o Čak Norisu ?!
ljudi, prekinite sa grupni hejtovanjem čak norisa i izmišljanjem tople vode po pitanju njegovog izbacivanja odavde. To što su se neki zasitili(ili su im se oduvek gadile, kao meni npr.) definicija o njemu ne znači da nema ljudi koji ovde dolaze isključivo zbog baš tih definicija...
Dakle format je prilično jednostavan i slobodan, nadam se da ćemo lako svi da ga zapamtimo. Za sada ne razmišljam o dugmetu "citiraj" na postovima (pošto pretpostavljam da će to neko da traži).
evo sadržaja poruke:
http://img.skitch.com/20100518-fxj5edqs4j4fjr8pbggt7prbnq.png
možete na ovoj temi da isprobate.
Dakle format je prilično jednostavan i slobodan, nadam se da ćemo lako svi da ga zapamtimo.
Mislim da kapiram :)
Hvala na ovome, i bilo je krajnje vreme :)
То, сине!
Džimi se ovome najviše raduje... :)
Тај рад.
A je l' radi na komentarima?
hm ne, ali sad ću da ubacim.
Sad sam probao i ispalio se :)
ubacio
Video sad. :)
ubacio
probala da vidim to. jaoo dzimi sad kad se dovatimo na forumu...koji ce nam apostrofi :)
ohohohohohohoh ja sam glupa!!! :D
kako se to radi? :)
objasnite mi. korak po korak. :)
Ma jok, bre, Jano :)
"Ma jok, bre, Jano :)"
mis je dobio grip naucite me
Ajd još jednom da ga isprobam :)))
I, kaizene, ne da si objasnio, jebao si mu tutku :) jel ja ovo kopiram i ime onog što citiram i datum i ono što oću da citiram, pa opalim na početku citat, a na kraju tatic? :)
Ponavljanje je majka nauke :)
možete na ovoj temi da isprobate.
Ajd još jednom da ga isprobam :)))
aj i ja da vim :)