Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује ЦИТАТТАТИЦ у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)
Џими:
Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује Ц И Т А Т Т А Т И Ц у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
da vidimo kolko sam pametna sad.
Да ви'м је л' ради ћирилица...
TATIC
Radi kurac. :)
Да ви'м је л' ради ћирилица...
TATIC
Radi k'o sat? Il' ne radi k'o sat?
EDIT: Radi k'o sat. Aj' nek' neko proba video, mada sam 99% siguran da oće i to.
http://www.youtube.com/watch?v=rAkAB314gH4
Jano, brate, menjaj ovaj avatar, sve pomislim neka riba radi blowjob :)
Eve radi i vidoje :)
Super, radi! :D
Btw, kaizene, svaka čast što odradi ovo!
сад сам средио да ради и ћирилица.
Благодарим. :)
Btw, kaizene, svaka čast što odradi ovo!
Ktitori su zaslužni za sva poboljšanja tako da hvala tebi ;)
Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује ЦИТАТТАТИЦ у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)
ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш ...
LOL definicija dugmeta :D
Хаха! Јебига. Спава ми се. xD
Хаха! Јеби га. Спава ми се. xD
Laku noc
I tebi :)
Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује Ц И Т А Т Т А Т И Ц у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)
Da tako nesto je ok. Videcu.
Хаха! Јебига. Спава ми се. xD
heh...
Rece vule95 i Cak se Noris slozio sa tim