NOVO: Citati na forumu

1. Astrozeče, napišeš citat ( velikim slovima ) pa staviš neki txt između, pa tatic ( opet velikim ) i to je to.

2. Блекете бре, видиш да тролује, мани га :)

3. Аха, то мора ВЕЛИКИМ словима? Па што не рече одма'?

До јајета, само ме смара да мењам са ћирилице на латиницу...

4. видиш да тролује

То ми је животна амбиција- да истролујем неки сајт. :)

5. Не мораш да мењаш. Ради и на чирилици

6. Не мораш да мењаш. Ради и на чирилици

7. Улепшао си ми дан са овом информацијом.

8. Dzimi oglasi se povodom moje definicije gde sam te isprozivao

9. Dukatlijo,omasio si defku :))))

10. Aj sad ću da probam da vidim je l' mogu da napišem bilo šta između ovoga

11. Mogu, mogu! O, a baš sam mislila da ništa neću shvatiti. Hehehe. Svaka čast na ovome!

12. vlajkoseljak
    pre 23 sati Jano, brate, menjaj ovaj avatar, sve pomislim neka riba radi blowjob :)

Vlajkoseljaku. Zaboga covece, iju iju kakva ti je masta pogana pu pu. :)

13. O jebote koja filozofija "quote" da se uvede....

maloletna budala :)
    pre 6 sati

Mogu, mogu! O, a baš sam mislila da ništa neću shvatiti. Hehehe. Svaka čast na ovome!

generalna proba uspela

14. generalna proba uspela

Pa i nije baš :)

15. Pa i nije baš :)

a sto? :)

16. Ummm... Ima jedan bag.

Uzmimo ovaj tekst za primer:

"Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.

Ако мене питате, врло реална сцена.

У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера."

Evo, u obliku citata:

Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.

Ако мене питате, врло реална сцена.

У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера.

Ne može da se citira sa razmakom izmedju redova. Goddamnit! Probajte i sami.

EDIT: Prijavljeno u bagove.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.