Спе®мерска екипа 3

1. ma tu sam,nije me bilo nekoliko dana,jebiga u žalosti sam...

2. шта било Дио..јел због Диа или нешто друго, не дај Боже?

3. Zbog Dia javio,zbog Dia...

4. а шта ћеш...борио се док је могао...био скоро опет онај цртани кад Лиса Симпсон иде у посету оном болестном саксофонисти Крваве Усне у посету..и он после умре..крај ме увек одушеви..кад се он као појави у облаку и заједно свирају сакс...

5. Eh javio,to može samo na crtanom filmu...

6. ма добро синак..има то завијено значење..док је људи као Лиса тај Крваве Усне ће да постоји..и свира..

док је људи као ти, Дио ће да постоји...можда глупо звучи али тако је...

7. Znam javio,znam...ljudi postaju besmrtni onoga trenutka kada mogu da umru,a da ih zauvek potom pamte...

8. тај рад, синак..ништа друго...

9. alo! de ste svi nestali? gledate farmu, a? ....

....

pa da, gledate farmu... ili gejoviziju... nesto od ta dva.... dukatlije...

(el ja sad moram da stavim smajlija na kraju da bi kontali da je prozivka zezancija?) :) (za svaki slucaj)

10. Алооооооо бреее има стварно да се наљутим и да заувек напустим вуку ако овако наставите. Јавио и Чича, аман заман...Чича, мораш да разумеш Јавиа, ипак ја капирам да кад је сазнао које сам годиште није му било свеједно, посебно што има ћеру ту мојих година, али ја нисам идиот, и да сам у било ком тренутку прочитала нешто што није било нормално ја бих га каширала до краја живота, овако је одличан (мени можда чак и најомиљенији, друи су ту негде али Јавио је..па тата) лик и однос који сада имамо је кул. А ти Јавио, немој да се свађаш са Чичицом јер ти можда буде зет па ћеш да се кајеш после :))))))

Е да Чича за ово ''мици има тај шлифт , то нешто и са њом се једнако можеш зезати као и са лемајом нпр'' брате хвала :))))

И наравно СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРМММММММММММММММММММ

Ахахахахахахаха Лемаја царић...па где навата ову бабу? Какав је лик свака част :)))))))

11. ovde je dosadno... idem ja na FEJSBUK!

12. Лемајо није теби досадно бре, знам да гледаш евродебилизију и уживаш, а на фејс кад се тај програм заврши :))))

13. narafski! idem da gledam milanceta i masturbiram na njegove siske!

e cica, danas sam sredjivala papire u kancu i pronadjem album. jos uvek ti ga cuvam :)

14. Пих Лемајо, ја мислила ти на његово секси извајано тело, као ја. А шишкице сам изгустирала одавно :)))))))

15. гдеј сте сппппеееррррмммааашшшшииииии

16. javeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! jave. tako bi te mozda zvali u dalmaciji, a?

17. Евееее насссс :))))

18. mici, ma ne smem bre ni da pomislim na njegovo telo, doci ce do kurcslusa!

19. ел знате ону далматинску песму?

дођи на морски гребен...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.