U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne znamo... aj pevusi nam na uvce! :D
Тамо ћу да те једном тамо ћу да те једном......Драгана пољубим јааа, ако ми дошла не би онда се сама јеееедном одна се сама јеееедном у мору окупај тии :)))) Ја сам само то чула
еее тооо..онда даље..
дођи на морски шњурац,
да ти покажем куууућу,
да ти покажем куууућу,
где сам се родио ја.
ако ми дошла не би...
мици, татино свашта знаш...:))
ееее тата ја знам другачију верзију....
Дођи на морску звезду да ти поцепам пиииисма, да ти поцепам пииииисма која сам писао ја....ако ми дошла не би... :)
Е а где ја ово да не знам, мсм набавила сам ову песмицу у седмом разреду...:))))))
е а можда је и иста ко ће га знати
татино, татино...:))
ne znam zasto, ali meni ste vas dvoje... msm... nije mu tu nesto bas kako treba... mozda sam ja bolesna.... :P
Шта ти је чудно Лемајо, спремна сам на све да ти дам одговор :))))
auf, jeste, bice da sam ja bolesna... ne zelis da znas sta sam pomislila dok nisam stigla do poslednje reci u tvojoj recenici... :P
Ију црна ћерко шта оволика сперма направи од тебе :)))))))))
ти то лемајић због песме...па не певамо ми једно другом ту песму него
ТЕБИ...:))
е одох имам неке госте...љубац, љубац,,,
cek sad sam se zbunila, ko je cija cerka? :D
e moja ti... da si ti mene videla kad sam prvi put dosla ovde... fina, pristojna, ljubazna, cedna, naivna, nevina... i onda su poceli da me spermaju...
....
u stvari, ne.. cek.... a da, bilo je obrnuto - decaci su bili fini, lepo se druzili, a onda sam ja upala i izvukla iz njih godinama potiskivanu zelju za spermanjem... :P :)))))))))))))))
ljubac jave!!!!!!!!!! :*
Цмок ћале, да се врнеш после обавезно :)
А ти Лемајо си кажњена због овако грозних мисли :))))))
ma mene bog odavno kaznio.... imam 198 kila, jednu kracu nogu, dlakavi mladez na nosu, alopeciju i smrdi mi iz usta....
И имаш буљаве зиљавске очи, јууу далеко било па ти си екстремни случај чак и за чернобил пу пу пу :)))))))
pa jesu buljave, a nisu uvek zrikave, samo kada mi ovo vestacko malo ispadne iz lezista.... pa nisam bas za cernobil, jbg nemam tri sise... al zato imam klicu ko baby dick...
Хахахаха ако ти кажеш....ма израшће и трећа, сиса никад доста ;)
Želim da verujem da je ovo "klica" pisano ošišanom latinicom, lemaja :)))
predrazinjo banovan si pod tackom BBBBBBBBBBBBBBBBBB :P
Danas se sve vrti oko tog slova B, 'Bem ti sunce da ti 'Bem :)))