Спе®мерска екипа 3

1. Nisam upucena, meni samo jedno padne na pamet kad se kaze B, a nije biblioteka :P

2. А шта, ајде кажи ако смеш а, а? :)))

3. I naravno ne pada ti na pamet da nam kažeš o čemu se radi? :)
    Ili treba da pogadjamo?
    :savetuje Neprilagodjenoj da okrene monitor da baba ne vidi: :)

4. Kad rece Biblioteka,tu cemo i da se nadjemo,to je mnogo jako mesto,ai na Terazijama je pasuje svima.Samo Pedja,javi kad si odlucio sutra,ili u nedelju?Javi sto pre,odjavljujem se,pocinje glasanje za 2. polufinale Eurosonga :))))

5. Ipak nedelja, ako možete da se iskombinujete... sutra sam u neplaniranom haosu :(

6. osisana latinica, snoop dog, jakako! :P

koja biblioteka? ona kod meka? neeeeeeeeeeeee samo ne tu!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. onda nedelja,dogovoreno.Nema veze gde cemo,to cemo se usput dogovoriti.

8. A šta ja znam, da nije bila ošišana, ispalo bi da si zaražena nečim... pa reko bolje da proverim :)))

9. ondak nedelja!!! elektricaru, jel citas ovo????

e ajmo u nedelju da se nadjemo ispred meka na terazijama, recimo u 20h, pa cemo da vidimo gde cemo, znam ja jedno stek mesto.

10. Ma,si luda?Ako je vec nedelja necemo tako kasno,popodne cemo negde...odgovara svima,mislim

11. Ја знам само за ''Библиотеку код Мулутина'' ту се пије да се убије. Е предраже можда си чуо за ту кафану пошто си у околини, она ти је на Аеродрому.
    Ипче ојса, па где си ти? :))))

12. Ima dobro štek mesto u Skadarliji, kod Gaće... atmosfera ko da si na gajbi, opušteno, samo da ima mesta u bašti, pošto nije baš veliko :)

13. popodne? pa ajde onda popodne... recimo u 17h?

14. Skadarliju ne odbijam :))))))Bra'o pridrze :))))

15. Ja u nedelju mogu kad oćete... samo da preživim svadbu u subotu :)
    Popodne će sigurno biti mesta tamo :)))
    EDIT: Mici, nisam baš neki veliki poznavalac Aerodroma :)

16. :.( хоћуу јаааа, обећајте ми да ће следећи скуп да буде у КГ-у молим васс

17. Mici, skupićemo se ti i ja u Kragujevcu :)))

18. Предражињо, супер је то, али где су други? Ја бих желела да вас упознам.

19. ekskurzijaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! anarhijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Бугари су ушли у Софију....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.