Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јој јадан овај дечко што мора да се ди са овом у првом клипуу јаданнн бре :))))
А за други знам одавно то је било плакање, гедај сад ово Чича...
http://www.youtube.com/watch?v=BUC7b6JWfHw&feature=PlayList&p=324B8E7158CEF132&playnext_from=PL&playnext=1&index=4
мој фаворит
Ljudi znate sta je za 8 minuta,i mnogo je vaznije od definicije dana?
Ja tebe doveo na forum...auuuu al sam ja zaglibio :D
Pa petak,dan za metak :D
Doveo si me,jbt...ja postavio neko glupo oftopik pitanje,a ti mi rekao da sa takvim pitanjima dodjem na ko posledni pobednik i tako je krenulo...Odmah zatim skontao se sa Javiom i Dogom i krenulo :)
Спермисањеееееееееееееееееееееееееееееее :)))))))))))))
TOOOO PETAK!!!!A sta se desava u petak???
sta je za 8 minuta? peeeetaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!! ... jel?
Данас нам је диван дан диван дан одбанован је Данккан је Данкан (и Електрик али се не римује јебеш га ) :)
Ипче, одбановаће ти онај дупли Данкана :))))))))))))))))))
ne znam.... ja mozda odem na neku svirku...
do petka:
http://vukajlija.com/recnik/autori/16611
taj rad hahahaha
a da, dane se vraca iz banje...
мици...значи...лудило...али најбитније је да по камењу корача боса и да има цд плејер миксету са три улаза за цд...
иначе данас се дукатлија враћа ;)))
Ne,električar se ponosno povlači sa scene.Ljubazno će zamoliti osoblje sajta da ga banuju.
sto elektro? pa jbt, ko ce bre da nam razvlaci kablove?!?!??!!?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zato što nema smisla da taj nalog postoji.
kako nema
Чича кад се будемо упознали показаћу ти кореографију бре, знаш кака је ко шећер рођаче ;)))