Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јој јадан овај дечко што мора да се ди са овом у првом клипуу јаданнн бре :))))
А за други знам одавно то је било плакање, гедај сад ово Чича...
http://www.youtube.com/watch?v=BUC7b6JWfHw&feature=PlayList&p=324B8E7158CEF132&playnext_from=PL&playnext=1&index=4
мој фаворит
Ljudi znate sta je za 8 minuta,i mnogo je vaznije od definicije dana?
Ja tebe doveo na forum...auuuu al sam ja zaglibio :D
Pa petak,dan za metak :D
Doveo si me,jbt...ja postavio neko glupo oftopik pitanje,a ti mi rekao da sa takvim pitanjima dodjem na ko posledni pobednik i tako je krenulo...Odmah zatim skontao se sa Javiom i Dogom i krenulo :)
Спермисањеееееееееееееееееееееееееееееее :)))))))))))))
TOOOO PETAK!!!!A sta se desava u petak???
sta je za 8 minuta? peeeetaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!! ... jel?
Данас нам је диван дан диван дан одбанован је Данккан је Данкан (и Електрик али се не римује јебеш га ) :)
Ипче, одбановаће ти онај дупли Данкана :))))))))))))))))))
ne znam.... ja mozda odem na neku svirku...
do petka:
http://vukajlija.com/recnik/autori/16611
taj rad hahahaha
a da, dane se vraca iz banje...
мици...значи...лудило...али најбитније је да по камењу корача боса и да има цд плејер миксету са три улаза за цд...
иначе данас се дукатлија враћа ;)))
Ne,električar se ponosno povlači sa scene.Ljubazno će zamoliti osoblje sajta da ga banuju.
sto elektro? pa jbt, ko ce bre da nam razvlaci kablove?!?!??!!?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zato što nema smisla da taj nalog postoji.
kako nema
Чича кад се будемо упознали показаћу ти кореографију бре, знаш кака је ко шећер рођаче ;)))