Спе®мерска екипа 3

1. електро што болан кењ*ш?!

мици, Чича се не упознаје ;)))

2. Cica je Star,vi mozete samo da budete Grupi!

3. Алееее, певатееее, Данкане, врати сееееееее,
    свако ко воли спеРмууууууу, мора да устане.... :)))

4. Чича, Мици се упознаје! :)))

5. Чича, кад ти банемо у БЛ, има да се упознајеш, само ће да пуца :)))

6. hahahahaha,kakav je ovaj Pedja ludak :))))A i danas preko telefona samo se cereka,nije dzabe svaki avatar na ovu foru :)))

Nego,jesi im rekao koju sam rakiju pio danas hahahah?

7. Дане је источноевропска мафија, само да знате... цепају се неке "Молдавке" :)))

8. Čiča prošlo je vreme ljubaznog majstora banderaša.Sad je neko drugi preuzeo komandu :D

9. daneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! nedostajes naaaaaaaaam!!!!!!!!!!! srecna sam ko pas sto ces vrlo brzo biti ovde u svoj svojoj punoj velicini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))

snoop, ja ne mogu da stojim, el mogu da sednem?

aman, zaman, elektro!!!! ne bulazni

10. Не сери електро, живота ти, да ти не пошаљем В.В да те доведе у ред :)))

11. Але,але ооооо днае се вратио,дане се вартио
    але але ооооооо

;)

то ћемо за који сат пјевати ;))))

а мици драго ми због тебе ;)

предраже, буво лења шта ће рећи поколења ;)?!

12. Hahaha ovaj sa avatara se ne boji nikoga,pa ni W.

13. cica se ne upoznaje, o cici se sanja! :P ;))))))))))

14. samo moldavsku rakiju od danas piejm :)))

15. Седи, лемајићка, само види да је све чисто, да не буде "одједном је нешто убоде... мислила је травица, а оно...." :)))

16. Vi ostali isti kakve sam vas ostavio...možda malo gori :D

17. e pa predrazinjo je uvek nasmejan, i u RL :)))))

18. некад бол,НИКАД СТРАХ, некад мук...па ти легија види ;)

ипче зна знање ;)...

лемајићко не се*и, кад те молим!...;)

предраже ти си ми још једини преостао :)

19. pa kad smo poludili bez tebe elektro!

snoop, ma nema veze ni ako ubode... navikla sam ja! :P

20. Надам се да ти нисам још ја преостао да ме "овериш" као Жаре Парангала, Чиле :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.