Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
електро што болан кењ*ш?!
мици, Чича се не упознаје ;)))
Cica je Star,vi mozete samo da budete Grupi!
Алееее, певатееее, Данкане, врати сееееееее,
свако ко воли спеРмууууууу, мора да устане.... :)))
Чича, Мици се упознаје! :)))
Чича, кад ти банемо у БЛ, има да се упознајеш, само ће да пуца :)))
hahahahaha,kakav je ovaj Pedja ludak :))))A i danas preko telefona samo se cereka,nije dzabe svaki avatar na ovu foru :)))
Nego,jesi im rekao koju sam rakiju pio danas hahahah?
Дане је источноевропска мафија, само да знате... цепају се неке "Молдавке" :)))
Čiča prošlo je vreme ljubaznog majstora banderaša.Sad je neko drugi preuzeo komandu :D
daneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! nedostajes naaaaaaaaam!!!!!!!!!!! srecna sam ko pas sto ces vrlo brzo biti ovde u svoj svojoj punoj velicini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))
snoop, ja ne mogu da stojim, el mogu da sednem?
aman, zaman, elektro!!!! ne bulazni
Не сери електро, живота ти, да ти не пошаљем В.В да те доведе у ред :)))
Але,але ооооо днае се вратио,дане се вартио
але але ооооооо
;)
то ћемо за који сат пјевати ;))))
а мици драго ми због тебе ;)
предраже, буво лења шта ће рећи поколења ;)?!
Hahaha ovaj sa avatara se ne boji nikoga,pa ni W.
cica se ne upoznaje, o cici se sanja! :P ;))))))))))
samo moldavsku rakiju od danas piejm :)))
Седи, лемајићка, само види да је све чисто, да не буде "одједном је нешто убоде... мислила је травица, а оно...." :)))
Vi ostali isti kakve sam vas ostavio...možda malo gori :D
e pa predrazinjo je uvek nasmejan, i u RL :)))))
некад бол,НИКАД СТРАХ, некад мук...па ти легија види ;)
ипче зна знање ;)...
лемајићко не се*и, кад те молим!...;)
предраже ти си ми још једини преостао :)
pa kad smo poludili bez tebe elektro!
snoop, ma nema veze ni ako ubode... navikla sam ja! :P
Надам се да ти нисам још ја преостао да ме "овериш" као Жаре Парангала, Чиле :)))