U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Чича, ја сам вредна девојка, не брини за то ;)))
ооооо видјећемо мици ...видјећемо ;)))...само ако имаш смеђу боју косе долазиш у обзир...остале боје су заузете ;))) хахахаа
Само спемујете! Ех да се спемује само на овој теми било би супер!
Их боја косе смеђа очи тамно зелене :))) где ћеш лепше :)))
аууууууууууууу мици бре твоје зелене оке ће се одлично слагати са мојим плавим, и твоја коса са мојом :)))
вокаси кај да ти рекнем друже.....
Еј Чича али мени сви, али сви кад виде очи први пут кажу браон, ја онда увек кажем погледај поново и онда буде УУУ јебем ти па ово је зелено :)))))))))))
А ти имаш плавееее аааа код мене плаве очи пола посла завршавају ;)
хехеххе....шта кажеш- свршаваш за пола сата ;)))....
ма мици нема шта још када ме видиш оваквог има се одма заљубиш ;)))
сада ако си упола ти као са аватарске слике...еее то је онда права ствар:))
Да сам вештица, јесам, види ми аватарну слику час после ћу д аје променим ово је смао на минут због тебе. ;)
ау...миции бреее ;)....можда се и упознамо ко ће знати :))))...комплименти... фин кармин и очии :)))))
Хахахаха хвала али ипак сам ја мамба црна, морао си ово да очекујеш :)))))
хехеххе....уф па ја обожавам да укроћујем црне мамбе ;)....свеиједна постане умилна маца када се заљуби у мене ;)))хехехе
Ијаааао Чича ипак си тин опасан један дечко, нећу ништа да кажем за коментар заводниче Бањалучки ;)))
хеххехе...нисам ја заводник никакав...то је професор јавио твој ћале ;)...ја само упозоравам на вријеме, знам шта се деси када дође до стани пани ;))
Добро, ''ниси'' заводник :))))
Чича, жао ми је што се растајемо сада, али школа чека :/
Куцкамо се вечерас а до тада, мисли на ме ;))))))))))
`ајде алохица мициии дјевојчице срећна ;)))...
спппеееррррмммммммммм
i tako.....
eto, i kosu sam oprala....
Sad mirises ko djul :)))
hahahahahah! pa sad... ja samo vodom perem kosu, nista samponi, nista sapuni! :P ;))))))