Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
predrazinjo иди спасавај ми тему http://vukajlija.com/forum/teme/10055 Ч=
Rado kasnije, sad moram da krenem, samo svratih na sekund... :(
avo neprilagodjena, imam ja par minuta pre neg krenem, idem da se zapljunem! :))))
е, суперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррбрббббббббббббрррррррррррр :)))
e dukatlijo, el ti radis ili visis na vuki? mrs u kladzu! odma! :P :)))))
ето да се упишем...
сссспппееерррммммммммммммммммммммммммммммммммм
Дукатлија се само клади онлајн,не може он са нострадамусима да се бакће.Тренутно ми расте квота на Немицу,па тражим уѕроке.
Зар се ви не налазите днаас?
Алоооооооооооооооооо срермашиииииииииииииииииииии има ли васссссссс :)))))))))))))))
pu za mene!!!!
оооо,а где су остали?
pa na putu kucamama... sa ce i oni
daaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo,neki se i javljaju smsomm
Имате ли ви кућу? :)
hahahahahah dane bre, nismo mogli bez tebe!!!! zato u nedelju reprizzzzzzzzza! :)
sssspppeeeerrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evo ga!!!! brzo si stigao, e...
брз сам кад треба...а умем и да сачекам, кад треба...:))
ала кењам...
profesoreeeeeeeeeeeeee
hahahahah ma ne kenjas, samo provociras! :P ;)))))))
где си Данк...ајд да заборавимо тај надимак...:)