ноормално...и у среду поподне...ваљда била среда...био колеги рођендан а нисмо имали посла.. много...а баште по граду пуне...од Јужног Булевара до Масарикове и Народног фронта ваљда смо у сваку ушли....поред које смо прошли...
поштујем професоре....боемство се не стиче одласком у дискотеке и суботњим изласцима, но само упорним радооом :)))
хахха....почели са кафон, наставили са пелином, залијевали виљом, озглајбзали румом, допили са вином, испрали пивом а завршили са штоком ;)...јел тај рад?
Ревовизија-Евровизија....можда буде нешто......
сссссссссссссссссссссссспппппппппппппппппппппппппееееееееееееееееерррррррррррррррррррммммммммммммммммммм
жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжцццццццццццццццццццццццццццццццццц
ддддддддддддддррррррррррррррррррррррррррссссссссссфффффххххцухјјз7туздекћ
волим све што воле конобари....младе гошђе, алкохол и паре....
досадно па лупам глупостииииииииииии
код мене у кући демократија, сви гледу евровизију, осим ја...мада кад боље размислим то му ипак дође матријахат...
ооо мон дју....колико мало спеРмааа....
сссссппеерррмммм...........где сте бре...да субота....
ДАНАС СМО У ИЗЛАСКУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
данас само дуактлије излазеееееееееее ;)))))))))))
тттаааккккоооооо јееееееееееееееееееееееееееееее
праве фаце су нарољане у уторак навече...викенд им не треба ;)...јел тако професоре?
ноормално...и у среду поподне...ваљда била среда...био колеги рођендан а нисмо имали посла.. много...а баште по граду пуне...од Јужног Булевара до Масарикове и Народног фронта ваљда смо у сваку ушли....поред које смо прошли...
а почели са кафом...:))
поштујем професоре....боемство се не стиче одласком у дискотеке и суботњим изласцима, но само упорним радооом :)))
хахха....почели са кафон, наставили са пелином, залијевали виљом, озглајбзали румом, допили са вином, испрали пивом а завршили са штоком ;)...јел тај рад?
прикључила бих се, али не могу да читам те обимне постове еееееееее
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
жао ми је гђице неприлагођена ако вас не интересирају наши дубокоумнобоемскиуписи ;)
ови су Чича свашта пили...ја само пелин..:)) кажу женско пиће али волим...
неприлагођена пиши ти, ми ће читамо и одговарамо...само да је жеМска рука за
ССССПППЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММмм
ко зна зашто је то добро
дошла ми ћеркица...ова најмлађа у крило...да гледамо цртани на јутјубу...ајд касније сам ту...:))
хајде јаве :)...имаш најљепши задатак у рукама ;)...ћерци уљепшати дан....чујемо се...
LENAAAAAAAAAA NEMACKAAAAAAAAAAAAAAAAA PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:)....респект Данееееееееееее ;))))
a ko me jedini ispratio???Moj brat Cilager,toooo majstoreeeeeeeee