Спе®мерска екипа 3

1. Ревовизија-Евровизија....можда буде нешто......

2. сссссссссссссссссссссссспппппппппппппппппппппппппееееееееееееееееерррррррррррррррррррммммммммммммммммммм

3. жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжцццццццццццццццццццццццццццццццццц

4. ддддддддддддддррррррррррррррррррррррррррссссссссссфффффххххцухјјз7туздекћ

волим све што воле конобари....младе гошђе, алкохол и паре....

досадно па лупам глупостииииииииииии

код мене у кући демократија, сви гледу евровизију, осим ја...мада кад боље размислим то му ипак дође матријахат...

5. ооо мон дју....колико мало спеРмааа....

6. сссссппеерррмммм...........где сте бре...да субота....

ДАНАС СМО У ИЗЛАСКУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

7. данас само дуактлије излазеееееееееее ;)))))))))))

8. тттаааккккоооооо јееееееееееееееееееееееееееееее

9. праве фаце су нарољане у уторак навече...викенд им не треба ;)...јел тако професоре?

10. ноормално...и у среду поподне...ваљда била среда...био колеги рођендан а нисмо имали посла.. много...а баште по граду пуне...од Јужног Булевара до Масарикове и Народног фронта ваљда смо у сваку ушли....поред које смо прошли...

а почели са кафом...:))

11. поштујем професоре....боемство се не стиче одласком у дискотеке и суботњим изласцима, но само упорним радооом :)))
    хахха....почели са кафон, наставили са пелином, залијевали виљом, озглајбзали румом, допили са вином, испрали пивом а завршили са штоком ;)...јел тај рад?

12. прикључила бих се, али не могу да читам те обимне постове еееееееее
    ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

13. жао ми је гђице неприлагођена ако вас не интересирају наши дубокоумнобоемскиуписи ;)

14. ови су Чича свашта пили...ја само пелин..:)) кажу женско пиће али волим...

неприлагођена пиши ти, ми ће читамо и одговарамо...само да је жеМска рука за

ССССПППЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММмм

15. дошла ми ћеркица...ова најмлађа у крило...да гледамо цртани на јутјубу...ајд касније сам ту...:))

16. хајде јаве :)...имаш најљепши задатак у рукама ;)...ћерци уљепшати дан....чујемо се...

17. LENAAAAAAAAAA NEMACKAAAAAAAAAAAAAAAAA PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

18. :)....респект Данееееееееееее ;))))

19. a ko me jedini ispratio???Moj brat Cilager,toooo majstoreeeeeeeee

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.