Спе®мерска екипа 3

1. тај рад ...Данеее :)))....није неки посебно велики добитак али већ га у понедјељак има сав да стучем у пићууу :)))

2. Pa,taj fazon,brate...ja stukao vec 3% mog dobitka na alkohol i rostilj veceras...mozes misliti koliki je dobitak :))))

3. хаххаххахаах....неко се опарајисаоооо :)...`ај када си толики лаф, да частиш брата са Вукајлије једним летом до Африке сад за СП ;):...када се већ има да частишш :) хаххахаха

4. Данк значи чекаш ме још за оних 200 јура...:))

5. Znaci sa ovih 400 cekam Javia kolko oce :))) a Cici ne dam pare,osim ako nece da navija za Engleze tamo hahaha

6. хаххахахах...има брате да се бијем за Енглезе и уз њих ако хоћеш...само ти мене почастиш летом ;)....и ништа више...`ајде буди цар, почасти брата ;)

7. Ma,nema sanse...krvav je ovo leba sto ja zaradjujem....

8. јеб га ја више не идем у ту поштену кућу звану кладионица...али волем кад им неко узе паре...само чујем из суседне собе џермани, џермани...:))

9. дукатлијооооооооооо...стипсоооо...не даш пареееее....;)

10. JEDINO LENA IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

11. A ti Cica,ako si verovao u brata sto nisi stavio vise od 20 maraka :)))))

12. идемооооооооо
    лена
    лена
    ленааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

13. вјеровао сма ја....и испунио си очекивања ;)....али одкуд ти знаш колико сма ја ставио ;)? хехехехеххе

иначе дукатлијооо!!!!!!!!!!!!!

14. dukatlijo,znam ja sve :))))

15. хаххахха...кладионичарски дукатлијоо....још ми реци да имаш увид на уплате из Крајине?! ;)))

16. Imam,ali ne pricam o tome jer je rizik...inace izvali avatar hahahaha

17. LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

18. хаххахаха...е сада си прави дукатлија ;)....сада знам од кога "дојаве" да узимам ;)

аватар сам одмах чим си га ставио проконтао ;)

19. idem da slusam LENUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

20. честттитамммооооооо
    дукатлијооооооо

дддууукаааааат ти се позлатиоооооооооо...)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.