Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
јеби је кад је толко волишшшшшшш...)))
сппееееррррррммммммммммммммммммммммммммм
ллллллллллллллеееееееееееееееееееееееееннннннннннннннннннннааааааааааааааааааааа
Ja bih,ali cekam da odgovori mala....
evo me!!!! sta sam propustila?
узо Данк паре на Лену...:)) сутра пијемо до бесвестииииииииииии...:)))
auuuuuuu!!!!!!! toooooooooooooooooooo lutko!
ал' побего сад... риба..дукатлија..изгледа да ћемо о свом трошку морати...:))
ja pobego?????
мора те прозивам...мало....:))
NIKAD JA NE BEZIM,NISAM JA CICA!
eeee pozdravlja vas sve elektricar, kaze da ne dozvolimo danetu da nas sve ponapija veceras!!! :D:D:D:D::D
хаххахахахахха...какве латиничне прозивке....
цица или ЧИЧА....:))
јел данас или сутра опијање...ја могу сад...одмах...за 15 мин у центру...
а,А, АААААА????????????
vidi ovog alkosa.... !
ко бре алкос...мој матори је алкос....ја никад...само волим друштво, кафане, зезање...ЖЕНЕ највише...
"volim volim volim volim zene/ ali one malo manje vole mene"... hhahahahah :P
има и које ме воле...има и неких које се праве да ме воле..а има и оних што кажу "ми смо другари, драг си ми" и тако те приче...оне ми нису баш најјасније, али не може ни све црно-бело у животу....
"ми смо другари, драг си ми" ne razumem? sta ti tu nije jasno? msm, helou, ko je bre ovde dezurna plavusa! :p :))))))
мон дју....