Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
јеби је кад је толко волишшшшшшш...)))
сппееееррррррммммммммммммммммммммммммммм
ллллллллллллллеееееееееееееееееееееееееннннннннннннннннннннааааааааааааааааааааа
Ja bih,ali cekam da odgovori mala....
evo me!!!! sta sam propustila?
узо Данк паре на Лену...:)) сутра пијемо до бесвестииииииииииии...:)))
auuuuuuu!!!!!!! toooooooooooooooooooo lutko!
ал' побего сад... риба..дукатлија..изгледа да ћемо о свом трошку морати...:))
ja pobego?????
мора те прозивам...мало....:))
NIKAD JA NE BEZIM,NISAM JA CICA!
eeee pozdravlja vas sve elektricar, kaze da ne dozvolimo danetu da nas sve ponapija veceras!!! :D:D:D:D::D
хаххахахахахха...какве латиничне прозивке....
цица или ЧИЧА....:))
јел данас или сутра опијање...ја могу сад...одмах...за 15 мин у центру...
а,А, АААААА????????????
vidi ovog alkosa.... !
ко бре алкос...мој матори је алкос....ја никад...само волим друштво, кафане, зезање...ЖЕНЕ највише...
"volim volim volim volim zene/ ali one malo manje vole mene"... hhahahahah :P
има и које ме воле...има и неких које се праве да ме воле..а има и оних што кажу "ми смо другари, драг си ми" и тако те приче...оне ми нису баш најјасније, али не може ни све црно-бело у животу....
"ми смо другари, драг си ми" ne razumem? sta ti tu nije jasno? msm, helou, ko je bre ovde dezurna plavusa! :p :))))))
мон дју....