Prijava
 1.    

  Golmanova majka

  Misteriozna osoba, koju 99,99% ljubitelja kluba nije ni video ni čulo, ali od tog broja svi oni imaju izgrađeno mišljenje o njoj, i svi imaju nekakve planove sa njom. Sudeći prema komentarima sa tribina, reklo bi se da je seksualno veoma atraktivna.
  Mišljenja variraju, ali se uglavnom kad-tad mase usaglase za opštenje sa njom. Naime, ona je predmet interesovanja oba tabora. Trend je pokazao sledeće. Kada domaći golman dobro brani, domaća publika uzdiže istu u nebesa. Interesantno je da ona postaje nešto sveto, nešto nedodirljivo. Mogu se čuti uzvici: "Blago majci koja te rodila" ili "Ruke joj se pozlatile" i slično. Međutim, kada isti taj golman nešto uprska, ona odmah postaje predmet seksualnih aluzija istih tih domaćih navijača koji su je do malopre slavili kao Svetu Bogorodicu. A da ironija bude veća, sada gostujući navijači, koji su do malopre pozivali majku na opštenje, posle golmanove greške priređuju majci sličan tretman uzdizanja kao domaći ranije.
  Sudeći po ovome, svaki gledalac koji nije neutralan na nekoj utakmici poželeo je makar jednom da joj gužva postelju. Ona postaje predmet otimanja suprotstavljenih bandi, koje, sudeći prema načinu na koji iskazuju svoje seksualne aluzije, nisu nimalo nežni.

  I koja žena bi pri čistoj svesti želela da bude golmanova majka?