Prijava
 1.    

  heavy metal

  Ovaj divan naziv krasi par divnih pojmova:

  1.Heavy Metal muzika,ciji su muzicari uspjeli zivjeti zivotom kakvim mnogi samo zele zivjeti-kombinacija slave i ljubavnog zivota porno glumca,o beneficijama istog ne treba ni pricati.
  Heavy Metal nazalost umire jer sve je vise mainstream bendova koji se izdaju za heavy metal a sve sto rade je samo uproscavaju isti i dovode ga do zavrsnog cina.Heavy Metal je ikona svakom turbo folk djavolu,koji ce spremno il da utekne od iste il da je bataljonom svojih himni napadne.
  Stari heavy je slika i prilika metal muzike i metalca generalno.

  2.Heavy Metal magazin,koji je uspio okupiti neke od NAJBOLJIH umjetnika danasnjice(Bisley,Ledroit,Smith,Moebius su samo od nekih),koji se bavi fantastikom(u svim svojim oblicima)na vrlo eksplicitan nacin,sto nasiljem,sto erotikom i seksom.Pun lucidnih prica koje ne ostavljaju ravnodusnim,izveden genijalnim umjetnickim potezima crtaca koji su prepoznati duz planete,Heavy Metal je dozivio i dvije ekranizacije te i videoigru,a ipak uspio da ostane blesav,beskompromisan i divalj kako mu ime i nalaze.

  3.Materija kojom se bore uber-ljudi,osobe cije poslove ne mozemo ni zamisliti,a priblizno nam ih predsavlja neki pompezni neduhoviti cmar od covjeka na Discoveryu koji za par sati radnog dana necijeg posla koji traje decenijama dobije sumu vecu od godisnjeg primanja radnika sa cijeg se posla pompezni cmar vraca.

 2.    

  heavy metal

  olovo

 3.    

  heavy metal

  Ciga koji po ceo dan skuplja staro gvozdje,dodje kuci,kad ispred kuce zena Cigina.Ona ce njemu:"kurafte dzafte" a on :heavy metal".To bese znak da veche treba provesti uz muziku i pesmu.