Hitler se prevrće u grobu

Che-Vu 2024-08-06 09:37:14 +0000

Opaska koja se do balčaka uteruje najboljem narodu za kontra-šemsansko gubljenje ratova i pobede u bitkama (koje, kako ispade - mnogo više vrede od ratova) - Nemcima, svaki put kada jedna od retkih demografskih grupa, (crnci, pederi, invalidi, Jevreji, Srbi, Cigani… probrano društvo, uglavnom), protiv kojih je dotični demagog imao nešto da prigovori, (a bogami i dejstvuje) postigne neki zapažen i istaknut uspeh u ime Švabistana.

“Švabe šampioni sveta u košarci a igra im onaj čamuga Šroder, hnjo-hnjo… Hitler se prevrće u grobu”.

Danas još ima smisla, ali izraz postoji barem od osamdesetih, kada su u Argentini već postojala cela sela u planinama gde niko nije govorio Španski ali zato su svi špreheli Dojč, dok je navodna Hitlerova lubanja koju su Rusi čuvali posle DNA testa ispala lobanja neke žene, (trans-hejteri STOP). Samo kažem.

Ko se zadnji smeje…

0
11 : 4

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.