Prijava
 1.    

  Homo-pomodarstvo

  Trend od kojeg čestit čovek dobije napad mučnine i dijareje u isto vreme, te je u totalnoj dilemi kojim krajem pristupiti ve-ce šolji.

  Dok sa jedne strane horde homofoba žive u ubeđenju da nabildovani džin-peder u roze lakovanom mantilu i helankama jedva čeka da preuzme baš njihov neodoljivi svatki baršunasti rčić, na drugoj strani bezumlja obitava družina isforsiranih pomodara.

  Jer to je taaako in. Metro-usedelice zablenu u Seks i grad i prime se kako Keri Bredšo ima drugara pedera, kako je to lepo, može da te sasluša, ne gleda te kao objekat, tako je gladak i uredan, idete zajedno u kupovine. Fuj! Ili ona serija Vil i Grejs, reklama gejštine na kvadrat! ”Ju-huuu, ja sam gej, i zato što sam gej ja ću sada gejevski da se sagnem, a ti me slobodno penetriraj prazilukom, jer sam gej i to je moje pravo.” (Smeh mrtve publike.) Pliz kil mi!

  Prizn’o Ventvort Miler da je homosekšual. Kako hrabar i human čin, dođi da čika-Toma medal ov onor! Dok armija obožavateljki seče vene reckastim nožem, čete novoregrutovanih obožavatelja zadovoljno trljaju ruke i druge delove tela.

  A kod nas? Poljubila Ana Nekianonimus Sandru Nemampojmakoje usta! Slik’o paparaco posle dugotrajnog petominutnog uhođenja. Da l’ je Ana lezbo ili bi? Ili ne bi? Na naslov, u popularne!

  Biznis & Marketing, bato.

  - Jao, je li znaš da je Mirko gei? Priznao mi je nedavno, to je tako hrabro od njega. On je umetnička duša i taaako je osećajan. Baš je fin, puno pričamo, super se kapiramo.
  - Je l’? Zar ne reče da te odvalio od kurca pre neki dan?
  - Jeste, ali kaže to je samo hteo da mi pomogne da se bolje osećam. Kaže: to čini samo najboljim drugaricama, u izuzetnim situacijama. Što se krstiš? Pa gei je, to se ne računa.

  Definicija je napisana za MizanTrophy